play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ulaznice za varaždinske bazene vraćene na staro

Zbog poskupljenja uzrokovanih prelaskom na euro i velikih inflatornih pritisaka na standard građana, gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj je zatražio od uprave Gradskih bazena vraćanje cijena ulaznica za građane na one koje su vrijedile do 31. prosinca prošle godine. Cijene ulaznice za korištenje varaždinskih gradskih bazena tako će od 1. veljače ove godine   biti vraćene na staro. Tako će primjerice sat vremena za odraslu osobu ponovo umjesto 3 stajati eura 2,40 eura, a obiteljska dnevna ulaznica za roditelje i dvoje djece umjesto 13 vraća se na 8 eura.

Iako svjesni povećanja troškova energenata i realne potrebe za povećanjem cijene ulaznica odlučeno je da do daljnjeg povećanja neće biti. Nadam se da će i ova mjera biti dodatna motivacija našim sugrađanima za korištenje bazena. – objasnio je  gradonačelnika Neven Bosilj ovu mjeru kojom se želi omogućiti većem broju građana korištenje gradskih bazena.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Sport

  Mladi rukometaši uključili se u međunarodnu kampanju #WhiteCard

  Mlađi uzrasti Muškog rukometnog kluba Vidovec pod vodstvom trenera Siniše Kličeka te Rukometnog kluba Varaždin sudjelovali su u međunarodnoj kampanji #WhiteCard u društvu članova muške rukometne reprezentacije čime se Varaždinska županija uključila u obilježavanje 9. Međunarodnog dana sporta za razvoj i mir te je na taj način postala dio međunarodne zajednice koja je posvećena izgradnji boljeg društva. Kampanju su podržale zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec i Ivana Putarek, viša […]

  today21/03/2022 88

  0%