play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Predsjednik Husarske garde Kramberger i župan Stričak:”Husari su brend Varaždinske županije, svojim nastupima promoviraju našu bogatu i slavnu  povijest”

 

Na završnom godišnjem druženju Husarske garde Varaždinske županije kojem su nazočili i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i njegova zamjenica Silvija Zagorec, zatim županijska vijećnica Nadica Dreven Budimski, Ljubica Florijan-Cerovečki,  predsjednica Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata Varaždinske županije istaknuto je kako su husari svojevrsni brend Varaždinske županije te da svojim djelovanjem i nastupima promoviraju bogatu i slavnu povijest Varaždinske županije, ali i cijele Hrvatske.

Predsjednik Husarske garde Mirko Kramberger se zahvalio svim članovima na angažmanu tokom godine naznačivši pritom kako Husarska garda broji oko dvadesetak članova-konjanika koji sudjeluju u svim protokolarno-ceremonijalnim aktivnostima u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.

Zahvalivši se na svemu što čine na promociji Varaždinske županije, župan Stričak je naglasio kako nema ni jednog važnijeg protokolarnog događaja u kojem husari nisu sudjelovali. Spomenuo je osnivanje i jačanje Hrvatskog husarskog zdruga kao vrlo važan segment u promociji husarstva, ali i konjaništva u Hrvatskoj.

Iako je druženje proteklo u opuštenoj, neformalnoj atmosferi, govorilo se i o planovima za slijedeću godinu koja će sasvim sigurno biti “protokolarno” vrlo aktivna.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  U kojoj mjeri su građani zadovoljni radom gradske uprave Grada Varaždina

  Agencija Promocija plus provela je istraživanje „Ispitivanje javnog mnijenja – Istraživanje zadovoljstva građana Gradskom upravom“. Istraživanje je provedeno tijekom 30 dana u studenom i prosincu na tisuću ispitanika metodom prikupljanja podataka telefonskom anketom. U nastavku donosimo rezultate istraživanja: *Ocjena rada gradskih službi i komunalnih usluga, doživljaj najvećih problema i projekata u Gradu Varaždinu Rješavanje baliranog otpada u zoni Brezje najvažnija tema u Varaždinu U istraživanju provedenom krajem studenog na tisuću […]

  today28/12/2022 69

  0%