play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Predsjednik Husarske garde Kramberger i župan Stričak:”Husari su brend Varaždinske županije, svojim nastupima promoviraju našu bogatu i slavnu  povijest”

 

Na završnom godišnjem druženju Husarske garde Varaždinske županije kojem su nazočili i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i njegova zamjenica Silvija Zagorec, zatim županijska vijećnica Nadica Dreven Budimski, Ljubica Florijan-Cerovečki,  predsjednica Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata Varaždinske županije istaknuto je kako su husari svojevrsni brend Varaždinske županije te da svojim djelovanjem i nastupima promoviraju bogatu i slavnu povijest Varaždinske županije, ali i cijele Hrvatske.

Predsjednik Husarske garde Mirko Kramberger se zahvalio svim članovima na angažmanu tokom godine naznačivši pritom kako Husarska garda broji oko dvadesetak članova-konjanika koji sudjeluju u svim protokolarno-ceremonijalnim aktivnostima u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.

Zahvalivši se na svemu što čine na promociji Varaždinske županije, župan Stričak je naglasio kako nema ni jednog važnijeg protokolarnog događaja u kojem husari nisu sudjelovali. Spomenuo je osnivanje i jačanje Hrvatskog husarskog zdruga kao vrlo važan segment u promociji husarstva, ali i konjaništva u Hrvatskoj.

Iako je druženje proteklo u opuštenoj, neformalnoj atmosferi, govorilo se i o planovima za slijedeću godinu koja će sasvim sigurno biti “protokolarno” vrlo aktivna.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Kultna „Večernja škola“ Željka Pervana 18. veljače stiže u Čakovec!

  Najpopularniji humoristični serijal svih vremena – „Večernja škola“ nakon 15 godina ponovno okuplja svoje junake i kreće na turneju širom Hrvatske nazvanu „Posljednja Večernja“! Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) ponovno sjedaju u školske klupe, a Pervan je već najavio da je ova turneja oproštajna i da nema namjeru nastavljati s novim […]

  today19/01/2023 232

  0%