play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Radio Megaton je  počeo s emitiranjem 3. listopada 2002. godine na frekvenciji od 104,9 MHz, izazvavši zanimanje slušatelja od prvog dana svoga emitiranja, a originalnost i ležernost u vođenju programa ostale su karakteristike koje i danas privlače slušateljstvo stvarajući prisan međusobni odnos. 

Megaton je prepoznatljiv po biranoj  glazbi, prvenstveno popularnoj domaćoj zabavnoj glazbi, kao  i pop i rock hitovima.

U ukupnom programu istaknuto mjesto zauzimaju vijesti i dnevne društveno – političke teme, a posebno su zastupljene specijalizirane emisije posvećene kulturi, zdravlju, očuvanju tradicije, medijskoj pismenosti, agraru, odgoju i obrazovanju, te sportu.

Istraživanja slušanosti ovaj Radio svrstavaju na prvo mjesto u Varaždinskoj županiji s oko 60 tisuća slušatelja, a kada se tome pribroje i slušatelji iz Međimurja dolazi se do više od 80 tisuća redovitih slušatelja pa je Radio Megaton među 25 najslušanijih radio postaja u Hrvatskoj (od njih ukupno 153).

Kao što niti jedan uspjeh ne dolazi preko noći, tako su i naše protekle  godine rezultat rada cijelog Megaton tima. Postepeno smo se razvijali, rasli i izrasli u moderan i transparentan radio okrenut našim slušateljima i partnerima. Imamo prepoznatljive i spontane voditelje, jedinstvene i kreativne oglasne i reklamne poruke, stvaramo trendove i klimu dobrih vibracija. 

Obitelj Megaton je velika obitelj okupljena i povezana na frekvenciji 104,9 koju čine naši slušatelji, poslovni partneri i suradnici, te  facebook i instagram prijatelji kojih je svakim danom sve više. 

Rezultati istraživanja pokazuju da je radio i dalje vrlo slušan i uživa visoko povjerenje javnosti, što nas osobito veseli i daje nam perspektivu i u budućnosti.

Orijentiranost na lokalno informiranje, lokalne sugovornike i lokalna događanja, programske su odrednice Radija Megaton kojem je namjera, uz provođenje realno planirane  strategije razvoja, kako s financijskog, tako i s programskog, kadrovskog i tehničkog aspekta, ostati vodeći informativno – zabavni servis slušatelja.

Hvala što nas slušate!

0%