play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Strojarskoj i prometnoj školi Varaždin počinje uređenje jedinstvenog praktikuma za vozače motornih vozila

Strojarska i prometna škola Varaždin će početkom sljedeće godine raspolagati novouređenim praktikumom za vozače motornih vozila. Ugovor o uređenju praktikuma potpisala je ravnateljica Strojarske i prometne škole Snježana Klarić s Darkom Gečekom, direktorom tvrtke Protekt standard koja će izvoditi radove.

Bit će to jedinstveni praktikum u Hrvatskoj budući da će se u njemu, uz informatičku opremu, nalaziti simulator vožnje namijenjen budućim vozačima motornih vozila. Vrijednost ugovora je blizu 55 tisuća eura s PDV-om, a rok za završetak radova je 30 radnih dana od potpisivanja. Time će Varaždinska županija u ovoj godini u sektor prometa u Strojarskoj i prometnoj školi uložiti ukupno 208.000 eura, budući da je ranije za nabavu simulatora za vožnju osigurano 67.000 eura, za kupnju zemljišta za izgradnju poligona za vozače 62.000 eura te za nabavu računala za praktikum 24.000 eura. (mr)

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Cestica objavila Javni poziv za bespovratne potpore za poduzetnike s područja Općine Cestica

  Otvoren je Javni poziv iz Podmjere 1.1. Modernizacija proizvodno poslovnih procesa kojima se nastoji povećati konkurentnost MSP-a kroz ulaganje u modernizaciju strojeva, radnih vozila i opreme te nabavu suvremenih industrijskih tehnologija i rješenja. Cilj ovog poziva je kroz sufinanciranje dijela troškova nabave materijalne  i nematerijalne imovine, mali i srednjim poduzetnicima sa sjedištem na području Općine Cestica pružiti podršku u povećanju konkurentnosti na tržištu kroz ulaganja u napredniju tehnologiju, opremu, strojeve […]

  today18/07/2024 5

  0%