play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Pri kraju je sanacija prometnice u Štefanec Marofu

 

U Općini Trnovec Bartolovečki radovi su u punom jeku. 

 

Naime, u tijeku je sanacija prometnice Štefanec Marof, a radove su obišli načelnica Općine Trnovec Bartolovečki Verica Vitković i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Štefanec Milorad Barbir.

Tom su se prilikom uvjerili kako radovi napreduju vrlo dobro – postavljanje novog asfaltnog sloja je pri završetku, a ono što još slijedi, jest uređenje bankina. Financijska sredstva za cjelokupan projekt osigurana su u Proračunu Općine.

 

Načelnica Verica Vitković iskazala je zadovoljstvo radovima te dodala da su mještani zaslužili novu, uređenu prometnicu.

– Ovo ulaganje na korist je svih mještana naselja Štefanec Marof koji će nakon 40 godina imati uređenu prometnicu. Nastojimo sanirati sve ceste koje su u našoj nadležnosti i u skladu s proračunskim sredstvima kako bismo povećali prometnu sigurnost i kvalitetu života naših mještana – naglasila je načelnica Vitković.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  U Gradskoj vijećnici održan prijem predstavnika folklornih skupina Međunarodnog folklornog festivala COFA

  Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki u petak su u Gradskoj vijećnici ugostili predstavnike folklornih skupina koje nastupaju na Međunarodnom folklornom festivalu COFA. Uz predstavnike skupina, prijemu su prisustvovali i idejna začetnica i direktorica festivala Petra Golubar te umjetnički voditelj Varaždinskog folklornog ansambla Tim Hrvaćanin. Na početku susreta, gosti su se kratko predstavili, zahvalili Gradu Varaždinu na gostoprimstvu te podijelili svoje dojmove o nastupima i […]

  today12/07/2024 3

  0%