play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ženska ekipa SŠ Novi Marof plasirala se na državno prvenstvo u badmintonu

Školski sportski savez Varaždinske županije u srijedu je u Areni Varaždin organizirao županijsko ekipno natjecanje iz badmintona za ženske ekipe srednjih škola u sezoni 2021./2022.

Za Srednju školu Novi Marof nastupile su učenice Kristina Jelak, Jasmina Klopotan, Ivana Žuti i Gabrijela Štriga, koje je vodio Matija Roginek, prof. U jakoj konkurenciji osvojile su ekipno prvo mjesto i time ostvarile plasman na Državno prvenstvo Republike Hrvatske.

U ukupnom poretku iza prvoplasiranih učenica Srednje škole Novi Marof natjecanje su na drugom mjestu završile učenice Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole Varaždin, na trećem Gospodarske škole Varaždin te na četvrtom Medicinske škole Varaždin.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Sport

  Dodijeljena priznanja najboljim lepoglavskim sportašima i sportskim klubovima

  Na prigodnoj svečanosti održanoj u lepoglavskom Domu kulture, u ponedjeljak su proglašeni najbolji lepoglavski sportaši i klubovi u 2021. godini. Najboljim sportašem Grada Lepoglave u 2021. godini proglašen je Dražen Posavec iz Kuglačkog kluba Lepoglava. Posavec je u 2021. godini na kuglačkom prvenstvu parova Varaždinske županije osvojio drugo mjesto te ekipno prvo mjesto na novogodišnjem kuglačkom natjecanju Grada Varaždina. Temeljem ostvarenih rezultata u 2021. godini, najboljom muškom sportskom ekipom proglašen […]

  today16/02/2022 73

  0%