play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Završeno proljetno čišćenje Općine Vinica

U utorak, 12. travnja, održana je akcija Proljetnog čišćenja Općine Vinica.

Početak je bio u 9 sati ispred Lovačkog doma. Marljivo se radilo te su u jednom prijepodnevu članovi udruga s područja Općine napunili 2 velika kontejnera od kojih svaki ima 7 kubika. Uz napomenu da su odvojak Sobrenje i odvojak Kovačić ranije očistili vlasnici tamošnjih vikendica. Uglavnom je bilo automobilskih guma, elektroničkog otpada, plastičnih boca, limenki, kanti.

Iz općine ističu kako Općina Vinica osim što ima organizirano prikupljanje otpada, ima i mobilno reciklažno dvorište te nema opravdanja za odlaganje smeća u okoliš.

Zahvaljuju svim udrugama koje su pomogle u realizaciji ove ekološke akcije.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Varaždinu obilježen Dan sjećanja na žrtve holokausta

  U Varaždinu na Židovskom groblju obilježen je međunarodni Dan sjećanja na žrtve holokausta. U pratnji pripadnika Varaždinske građanske garde i Husarske garde Varaždinske županije vijenac su zajedno položili i upalili svijeće župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj. Odavanju počasti žrtvama holokausta pridružili su se i zastupnica u Hrvatskom saboru Barbara Antolić Vupora te, članovi Zajednice udruga antifašističkih boraca i antifašista, predstavnici Židovske općine i drugi […]

  today27/01/2023 6

  0%