play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Zaredale računalne prijevare, žrtve sedamdesetogodišnjaci

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 70-godišnjaka da je oštećen kaznenim djelom  Računalne prijevare.  Prema prijavi, dana  31. siječnja, nepoznati je počinitelj na neutvrđeni način došao do podataka o njegovom računu te proveo više desetaka nedozvoljenih transakcija, oštetivši ga za iznos od oko 5 300 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 73-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog dijela Računalne prijave. On je, prema prijavi, u utorak, 6. veljače, zaprimio poziv nepoznate muške osobe koja ga je tijekom  telefonskog razgovora dovela u zabludu da se u njegovom kripto novčaniku nalazi 6 800 dolara, koji mu iznos trebaju isplatiti na bankovni račun. Ne sumnjajući u prijevaru, 73-godišnjak je po navođenju nepoznatog, na svoj mobitel instalirao aplikaciju Any Desk, nakon čega mu je s tekućeg računa i kreditne kartice, skinut iznos od oko 7 500 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenog kaznenog djela.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Najavljena tradicionalna, 5. humanitarna utrka grada anđela

  Ulicama i trgovima uže gradske jezgre Varaždina uskoro će ponovo trčati i veliki i mali, ne samo zbog rekreacije, već i za plemeniti cilj – u ponedjeljak je najavljena 5. humanitarna utrka grada anđela koja je ove godine posvećena varaždinskoj udruzi za osobe s intelektualnim oštećenjem „Sunce”. I ovoga će se puta utrka održati u organizaciji idejnog začetnika Damira Habijana, inače novog ministra gospodarstva i održivog razvoja te Zajednice sportskih […]

  today26/02/2024 4

  0%