play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Započeli radovi na produžetku Ulice Ljudevita Gaja u Novom Marofu

 

Ovih su dana u Novom Marofu započeli radovi na produžetku Ulice Ljudevita Gaja vrijedni 67.279,75 eura.

 

Izvođač radova je Niskogradnja Huđek, a radovi su dio ugovora vrijednog gotovo 663 tisuće eura, kojeg je novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač s izvođačem potpisao u studenome prošle godine.

 

Zadovoljstvo početkom radova istaknuo je gradonačelnik Jenkač koji je rekao kako se radi o nastavku radova na modernizaciji prometne infrastrukture.

 

– Krenuli su radovi na Ulici Ljudevita Gaja u Novom Marofu. To je nastavak radova na modernizaciji naše prometne infrastrukture. Ovi radovi samo su mali dio ugovora kojeg sam potpisao s izvođačem. Radi se o važnom projektu modernizacije, asfaltiranja i sanacije nerazvrstanih cesta i javnih površina na području, kako grada, tako i naselja koja pripadaju gradu. Vjerujem da će izvođač svoj posao napraviti korektno i na vrijeme – rekao je gradonačelnik Jenkač.

 

Dodajmo da su prije same izgradnje prometnice, u suradnji s Varkomom i Hrvatskim vodama, izgrađeni kanalizacija i vodovod ukupne vrijednosti 61 tisuću eura.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Varaždinske Toplice stiže 26.500 eura za uređenje nerazvrstanih cesta

      Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine donijelo je Odluku o odabiru projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za sufinanciranje u 2024. godini.   Među projektima odabranim za sufinanciranje nalazi se i onaj Grada Varaždinskih Toplica, pa je tako za projekt Uređenja nerazvrstanih cesta na području Varaždinskih Toplica Gradu dodijeljeno 26.500 eura.   Zadovoljstvo dobivenim sredstvima istaknula je gradonačelnica Dragica Ratković. […]

  today23/07/2024 5

  0%