play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinske kazališne večeri nasmijale publiku do suza

Od 7. do 11. lipnja ljubitelji komedije sa svih strana, pohrlili su u Varaždin, kako bi uživali u veseloj kazališnoj manifestaciji – 9. Varaždinskim kazališnim večerima. Na ljetnoj pozornici Arene Varaždin u pet je dana do suza publiku nasmijalo pet vrhunskih komedija, a ovogodišnju manifestaciju posjetilo je više od 1.500 gledatelja.  9. Varaždinske kazališne večeri otvorila je premijera nove predstave Kerekesh Teatra „U zdrav mozak“ koja je oduševila publiku, a u petak smijeha nije nedostajalo ni uz predstavu „Beba“. Karta više tražila se i za ostale gostujuće predstave: „Gola istina“ Aleksandra Lazića i Bare, „Ocat i sin“ Tina Sedlara i Zlatana Zuhrića, te „Tvorničke postavke“ Kazališta Moruzgva.

 

Pet komedija igranih tijekom manifestacije, popraćene su velikim pljeskom i smijehom, a svaka je komedija ostavila trajan dojam te natjerala posjetitelje da željno iščekuju sljedeće Varaždinske kazališne večeri.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof jedina u Varaždinskoj županiji dovodi knjige korisnicima na kućni prag

  Putem Poziva "Čitanjem do uključivog društva" u sklopu Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali" Gradskoj knjižnici i čitaonici Novi Marof financirat će se projekt pod nazivom "Čitanje na kotačima". Putem projekta nabavit će se bibliokombi odnosno putujuća knjižnica, a planira se provedba mnogih aktivnosti čitanja prema kojima će i u udaljene krajeve i naselja redovito dolaziti knjiga. Projekt će se provoditi na području partnera projekta Grada Novog Marofa i Općine Breznički […]

  today20/09/2021 225

  0%