play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinske kazališne večeri nasmijale publiku do suza

Od 7. do 11. lipnja ljubitelji komedije sa svih strana, pohrlili su u Varaždin, kako bi uživali u veseloj kazališnoj manifestaciji – 9. Varaždinskim kazališnim večerima. Na ljetnoj pozornici Arene Varaždin u pet je dana do suza publiku nasmijalo pet vrhunskih komedija, a ovogodišnju manifestaciju posjetilo je više od 1.500 gledatelja.  9. Varaždinske kazališne večeri otvorila je premijera nove predstave Kerekesh Teatra „U zdrav mozak“ koja je oduševila publiku, a u petak smijeha nije nedostajalo ni uz predstavu „Beba“. Karta više tražila se i za ostale gostujuće predstave: „Gola istina“ Aleksandra Lazića i Bare, „Ocat i sin“ Tina Sedlara i Zlatana Zuhrića, te „Tvorničke postavke“ Kazališta Moruzgva.

 

Pet komedija igranih tijekom manifestacije, popraćene su velikim pljeskom i smijehom, a svaka je komedija ostavila trajan dojam te natjerala posjetitelje da željno iščekuju sljedeće Varaždinske kazališne večeri.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Grad Varaždinske Toplice i ove akademske godine stipendira studente s 500 kuna mjesečno

  Grad Varaždinske Toplice u posljednje je četiri godine za studentske stipendije iz svog proračuna izdvojio 1,5 milijuna kuna, a sve svoje redovne studente, po čemu je jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj, stipendirat će i ove akademske godine.   Naime, ovih je dana raspisan natječaj za dodjelu studentskih stipendija, a Grad će sve svoje redovne studente stipendirati s 500 kuna mjesečno čime svojim mladima i njihovim roditeljima nastoji što više […]

  today25/10/2022 30

  0%