play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama

Varaždinska županija raspisala je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama na području Varaždinske županije.

Županija je u svom proračunu osigurala 100.000,00 eura, a sredstva će se dodjeljivati do utroška sredstava. Izradu izvješća o energetskom pregledu i energetskom certifikatu Varaždinska županija sufinancirat će maksimalno do 200,00 eura (s PDV-om), po korisniku, a za troškove izrade glavnog projekta dodjeljuje maksimalno 500,00 eura (s PDV-om) po korisniku. Novost je je da se ove godine sufinancira i ugradnja te kupnja sustava za obnovljive izvore energije u iznosu od 1.000,00 eura (s PDV-om).

Detalji Javnog poziva nalaze se na dolje navedenom linku, a Javni poziv otvoreni je do 15. prosinca ove godine.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama na području Varaždinske županije – Varaždinska Županija (varazdinska-zupanija.hr)

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%