play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinci na 335. zavjetnom hodočašću Majci Božjoj Bistričkoj

Varaždinci su u subotu 29. lipnja 2024. godine po 335. puta hodočastili Majci Božjoj Bistričkoj. Nakon blagoslova u varaždinskoj katedrali mnogi su vjernici poslije 3 sata u noći krenuli tradicionalnim hodočasničkim putem i zaustavili se u Belskom dolu na okrijepi koju su i ovaj pu pripremili vrijedni članovi DVD Biškupec uz pomoć i donaciju Grada Varaždina.

Biskup mons. Bože Radoš i gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj zajedno s mnoštvom vjernika okupili su se u 14 sati kod crkve na Vinskom vrhu odakle je krenula ulazna procesija prema svetištu Majke Božje Bistričke. Zavjetno hodočašće Varaždinaca nastavlja se sutra, u nedjelju u 11 sati kada će biti služena zavjetna hodočasnička sveta misa.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 6

  0%