play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždin će ponovno biti domaćin vlasnicima luksuznih sportskih automobila

Na varaždinskim ulicama 8. i 9.lipnja 2023. moći će se vidjeti neki od najluksuznijih automobila marki Porsche, Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce …. ukupno 63 luksuznih jurilica vlasnika iz cijelog svijeta koji će sudjelovati na turističko-gastronomskoj manifestaciji TIE FLY.

Ispred dvorca Stari grad, najljepše kulise u Varaždinu, najavljen je originalan, hrvatski turističko-gastronomski projekt TIE FLY zahvaljujući kojem će građani Varaždina i cijele regije 8. lipnja u centru grada ponovno imati prilike vidjeti jedinstvenu karavanu sportskih luksuznih automobila.

Uz organizatore Davora Ivanjka i Roberta Bajsa, ovu manifestaciju najavili su Jelena Toth, direktorica TZGV. Goran Mališ iz županijske turističke zajednice te gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj. Gradonačelnik je pozvao sugrađane da dođu i razgledaju skupocjene automobile a naglasio je važnost manifestacije: „Nama je bitno da su svi vlasnici tih automobila, poslovni ljudi, zakupili hotel i da će prenoćiti kod nas u Varaždinu. Uz značajan turistički promet mi ćemo iskoristiti priliku i prezentirati im gospodarsko-ekonomske potencijale grada. Uvjeren da s nekima od njih možemo u budućnosti ostvariti i gospodarsku suradnju. U ovoj manifestaciji spojili smo i turizam i gastronomiju i gospodarstvo.

Samom događaju TIE FLY će prisustvovati više od 150 ljubitelja automobila s preko 60 luksuznih sportskih vozila koja prolaze gradovima i regijama kontinentalne Hrvatske s ciljem promocije hrvatskih ljepota. Ovaj događaj u svom 8 izdanje u potpunosti mijenja svoj smjer te prolazi kontinentalnom Hrvatskom, kroz Zagorje, Varaždin i Podravinu ističući i promovirajući ljepote unutrašnjosti lijepe naše. Posjet karavane sportskih automobila u Varaždinu odvijat će se 8. i 9. lipnja, a defileom i izložbom vozila zainteresiranima će se predstaviti u centru grada 8. lipnja oko 17 sati.

Organizatori su pohvalili poslovnost varaždinskih partnera te Varaždin kao idealnu destinaciju za tu vrstu gostiju koji svojim skupocjenim automobilima obilaze najpoznatije svjetske turističke destinacije.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Ludbregu gorjeli plastenici, skladišta, teretno vozilo i radni stroj

  Policija se oglasila o požaru koji se dogodio u subotu, 23. ožujka oko 19 sati u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Ludbegu gdje je došlo do požara nekoliko plastenika, od kojih su neki u potpunosti izgorjeli, skladišta, kao i teretnog vozila i radnog stroja u vlasništvu dva obiteljska gospodarstva. Po dojavi su na mjesto događaja izašli vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društava Ludbreg koji su ugasili požar. Prilikom gašenja požara jedan vatrogasac je […]

  today24/03/2024 13

  0%