play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Valentinovo u Lepoglavi

Gradski park u Lepoglavi bit će u ponedjeljak, 14. veljače, od 10 do 11 sati, mjesto na kojem će se Dan zaljubljenih obilježiti na poseban način.Tog će prijepodneva u gradskom parku, koji će biti okićen valentinovskim ruhom, vrtićki mališani iz Dječjeg vrtića Lepoglava prigodnim programom pozdraviti građane, a posebice one zaljubljene za koje su, u suradnji s Gradom Lepoglavom, pripremili i prigodne poklone.

U nadi da svoju ljubav neće kriti već svoju sreću podijeliti s ostalima, vrtićki su mališani pozvali sve zaljubljene, kao i sve one koji još uvijek čekaju da im ljubav uljepša život, da dođu u na Valentinovo u gradski park i s njima podijele radost ljubavi.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Čak 366 novozaraženih u Varaždinskoj županiji

  Nakon što je testirano 710 osoba, u Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 366 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a preminula je jedna osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 102 pacijenta, od kojih je njih 11 na respiratoru. Oporavilo se 218 osoba i broj aktivnih slučajeva je 1.639. Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje organizira u Općoj bolnici Varaždin u dvorani 1 u podrumu Kirurgije danas i sutra od […]

  today19/01/2022 20