play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Valentinovo u Lepoglavi

Gradski park u Lepoglavi bit će u ponedjeljak, 14. veljače, od 10 do 11 sati, mjesto na kojem će se Dan zaljubljenih obilježiti na poseban način.Tog će prijepodneva u gradskom parku, koji će biti okićen valentinovskim ruhom, vrtićki mališani iz Dječjeg vrtića Lepoglava prigodnim programom pozdraviti građane, a posebice one zaljubljene za koje su, u suradnji s Gradom Lepoglavom, pripremili i prigodne poklone.

U nadi da svoju ljubav neće kriti već svoju sreću podijeliti s ostalima, vrtićki su mališani pozvali sve zaljubljene, kao i sve one koji još uvijek čekaju da im ljubav uljepša život, da dođu u na Valentinovo u gradski park i s njima podijele radost ljubavi.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Atrij Županijske palače otvorio vrata špancirerima

  Atrij Županijske palače na Franjevačkom trgu u Varaždinu otvorio je svoja vrata špancirerima. Jedno od najljepših dvorišta u gradu je tijekom festivala uličnih šetača Špancirfesta pretvoreno u „zelenu oazu“, mjesto na koje posjetitelji mogu doći, sjesti i odmoriti se te pritom osjetiti spokoj i ljepotu prirode. „Svaki kutak atrija daje drugačiji doživljaj, pri čemu je središnji dio posvećen aktivnostima na Dravi, a ovdje je svoje mjesto našlo „bakino dvorište“ s […]

  today23/08/2021 48

  0%