play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uz Dan ružičastih majica mladi Reformisti dijelili informativne letke

Dan ružičastih majica, u znak borbe protiv vršnjačkog nasilja, obilježava se posljednje srijede u veljači, a članovi Interesnog odbora mladih Reformista Varaždinske županije podijelili su informativne letke s ciljem osvješćivanja naših građana o tom problemu.

Vršnjačko nasilje pojam je s kojim se svakodnevno susrećemo i ima mnogo oblika. Nasilje među vršnjacima ne mora biti nužno samo fizičko. U današnjem, modernom svijetu postoje brojne situacije stresne za mlade kao što su zadirkivanje po raznim osnovama (stil oblačenja, socijalni status, fizički izgled, glazbeni ukus i slično) te nasilje putem društvenih mreža popularnih kod mladih osoba.

Vršnjačko nasilje je nešto što nas svakodnevno okružuje i pred čime ne treba zatvarati oči jer može imati posljedice za žrtve cijeli život. Danom ružičastih majica šalje se poruka o važnosti solidarnosti i prihvaćanja. Svi zajedno možemo izgraditi okruženje u kojem će se svaki dijete osjećati sigurno i poštivano.naglasili su Reformisti. 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Putopisac Damir Šantek u novomarofskoj knjižnici

  Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof organizira putopisno predavanje Damira Šanteka i predstavljanje njegove knjige „Gdje misli nestaju”. Knjiga „Gdje misli nestaju” uzbudljivo je putovanje do mjesta na Zemlji koja su tek rijetki posjetili. U ovoj zbirci koja se sastoji od 34 putopisa, autor nas upoznaje s ljepotama brojnih manje dostupnih dijelova Srednje i Južne Amerike, Afrike, Azije i Europe, a dva su teksta posvećena zanimljivostima Dugog otoka i plitvičkog Medveđaka. […]

  today27/02/2024 11

  0%