play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

“Put emocija” i ove godine u Domu za starije i nemoćne u Varaždinu

U Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin održan je glazbeno poetski program pod nazivom Put emocija u organizaciji udruge Ritam misli iz Varaždina. Udruga Ritam misli od 2018. godine okuplja glazbenike i pjesnike iz Hrvatske i Slovenije u programu Put emocija koji se izvodi kao znak pažnje i ljubavi prema korisnicima Doma. I ove, 2023. godine pjesnici i glazbenici su svojom poezijom riječi i zvuka obogatili jedno poslijepodne korisnicima Doma. Bio je to mali poklon umjetnika uoči 8. ožujka, Međunarodnog dana žena. Osmijesi i poneka suza bili su svakako motiv za neki novi susret. U Domu uvijek postoje korisnici koji svojom poezijom uljepšavaju trenutke, tako je i ove godine, pjesnikinja, korisnica Doma, Ružica Juras govorila svoje stihove.

U samom programu sudjelovali su pjesnici – glazbenici iz Zagreba, Sonja Kušec Bećirević i Alija Bećirević, oni su uz svoje stihove darivali nekoliko glazbenih izvedbi sevdaha. U samom programu nastupali su i pjesnici iz Varaždinske županije. Kantautorica Mirjana Pospiš, zvonkim je glasom razgalila sve prisutne izvodeći svoja kantautorska djela. U programu, svoju poeziju, govorili su: Snježana Novotny, Davorka Črnčec, Hana Kunić, Tugomir Orak, Nenad Slukić i voditelji i idejni začetnici samog programa, Ljubica Ribić i Milan Novak.

Radost u očima korisnika doma svakako je poticaj za ustrajnost i upornost ka ostvarenju novih programa posvećenih korisnicima doma, hvala stručnom osoblju doma na susretljivosti – izjavili su organizatori.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Ukupni pobjednik 19. Olimpijskog festivala dječjih vrtića je Dječji vrtić Novi Marof

  U novomarofskom športskom parku održan je 19. Olimpijski festival dječjih vrtića Novi Marof 2023., a ukupni pobjednik je Dječji vrtić Novi Marof. Na festivalu je sudjelovalo 250 djevojčica i dječaka koji su se natjecali u nekoliko olimpijskih disciplina. U utrci djevojčica na 60 metara prvo mjesto je osvojila Josipa Horvat iz DV Bmbi, druga je Vinka Petrić iz DV Novi Marof, a treća Petra Posavec iz DV Vlakić. Kod dječaka […]

  today01/06/2023

  0%