play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

“Put emocija” i ove godine u Domu za starije i nemoćne u Varaždinu

U Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin održan je glazbeno poetski program pod nazivom Put emocija u organizaciji udruge Ritam misli iz Varaždina. Udruga Ritam misli od 2018. godine okuplja glazbenike i pjesnike iz Hrvatske i Slovenije u programu Put emocija koji se izvodi kao znak pažnje i ljubavi prema korisnicima Doma. I ove, 2023. godine pjesnici i glazbenici su svojom poezijom riječi i zvuka obogatili jedno poslijepodne korisnicima Doma. Bio je to mali poklon umjetnika uoči 8. ožujka, Međunarodnog dana žena. Osmijesi i poneka suza bili su svakako motiv za neki novi susret. U Domu uvijek postoje korisnici koji svojom poezijom uljepšavaju trenutke, tako je i ove godine, pjesnikinja, korisnica Doma, Ružica Juras govorila svoje stihove.

U samom programu sudjelovali su pjesnici – glazbenici iz Zagreba, Sonja Kušec Bećirević i Alija Bećirević, oni su uz svoje stihove darivali nekoliko glazbenih izvedbi sevdaha. U samom programu nastupali su i pjesnici iz Varaždinske županije. Kantautorica Mirjana Pospiš, zvonkim je glasom razgalila sve prisutne izvodeći svoja kantautorska djela. U programu, svoju poeziju, govorili su: Snježana Novotny, Davorka Črnčec, Hana Kunić, Tugomir Orak, Nenad Slukić i voditelji i idejni začetnici samog programa, Ljubica Ribić i Milan Novak.

Radost u očima korisnika doma svakako je poticaj za ustrajnost i upornost ka ostvarenju novih programa posvećenih korisnicima doma, hvala stručnom osoblju doma na susretljivosti – izjavili su organizatori.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 1

  0%