play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uspješno je održano 27. gradsko natjecanje Vatrogasne zajednice grada Varaždinske Toplice

Održano 27. gradsko natjecanje Vatrogasne zajednice grada Varaždinske Toplice na kojem su sudjelovale 23 ekipe, a ekipe su činile pomladak, mladež i odrasli.

 

Gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković istaknula je značaj Vatrogasne zajednice grada Varaždinske Toplice.

 

-Naši vatrogasci predstavljaju prvu liniju obrane u situacijama opasnosti i kriznih trenutaka. Njihova hrabrost, predanost i stručnost su neizmjerne vrijednosti koje osiguravaju sigurnost naših građana – rekla je gradonačelnica Ratković.

 

Gradonačelnica je uvjerena kako je budućnost vatrogastva u Varaždinskim Toplicama u sigurnim rukama.

 

-Ne smijemo zaboraviti da vatrogastvo nije samo odgovornost odraslih, već i prilika da oblikujemo buduće generacije osviještenih i odgovornih pojedinaca. Međutim, s obzirom na prikazanu strast i entuzijazam tijekom cijelog ovog natjecanja, vjerujem da je budućnost vatrogastva u Varaždinskim Toplicama u sigurnim rukama – poručila je Ratković.

 

Predsjednik VZG Varaždinske Toplice Ivica Bartolec izrazio je zadovoljstvo što su se sva Dobrovoljna vatrogasna društva iz Zajednice okupila i odmjerila snage.

 

-Zahvaljujem se svim sudionicima koji su prisustvovali, a sudjelovali su svi naši DVD-i. Na natjecanju imamo i dvije ekipe, DVD Varaždinske Toplice mladež ženska i DVD Tuhovec mladež ženska, koje su se plasirale na državno natjecanje. Ovo im je probni test prije državnog koje se odvija u Novalji sljedeći vikend – rekao je Bartolec, predsjednik Vatrogasne zajednice.

 

U kategoriji djeca muška (6-12 godina) najbolji je bio DVD Leskovec, dok je u kategoriji djeca ženska najbolje ekipa bila DVD Tuhovec.

 

Na prvom mjestu u kategoriji mladež muška (12-16 godina) našla se ekipa DVD Varaždinske Toplice, dok je u kategoriji mladež ženska najbolja ekipa bila DVD Tuhovec, ispred DVD Varaždinske Toplice. Upravo ove dvije ekipe će se natjecati i na državnom prvenstvu!

 

U kategoriji Muški “A”, kao i u kategoriji Žene “A”, prvo mjesto osvojio je DVD Leskovec. U Kategoriji Muški “B” najbolji je bio DVD Vrtlinovec, dok je u kategoriji Žene “B” još jedno prvo mjesto osvojio DVD Leskovec.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Obilježen Dan Grada Lepoglave

    Povodom Dana Grada Lepoglave, u petak, 8. prosinca, održana je svečana sjednica Gradskog vijeća. Uz članove Gradskog vijeća, predstavnike ustanova i institucija te čelnih ljudi drugih gradova i općina, nazočili su joj i drugi gosti i uzvanici, među kojima izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop, v.d. predsjednik Hrvatske narodne stranke i načelnik Općine Cestica Mirko […]

  today09/12/2023 4

  0%