play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Upravni odbor Zaklade za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“ donio odluku o potporama projektima

Nakon provedenog javnog poziva za financiranje projekta prevencije kriminaliteta Upravni odbor Zaklade „Sveti Mihael“ Varaždinske županije jednoglasno je donio odluku o projektima koji će dobiti potporu iz fonda Zaklade u ukupnom  iznosu     od 13 000 eura.

Pristiglo je deset ponuda, od kojih dvije nisu dobile potporu članova Upravnog odbora.

Uz financijsku pomoć Zaklade  za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“ tako će se provoditi preventivni projekti Udruge savjetovališta „Uz tebe sam“, Hrvatskog društva Crveni križ Gradskog društva Ivanec, Biciklističkog akademskog sportskog kluba Vinica, Društva za športsku rekreaciju Salinovec, Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina, Udruge za odrasle osobe s autizmom „Plavo srce, Varaždinskih vijesti i Tin-Marketinga.

„Projekti koji su odlukom članova Upravnog odbora Zaklade „Sveti Mihael“ dobili potporu ili u punom ili djelomičnom iznos u traženog uistinu su raznoliki od usmjerenih na veću sigurnost u prometu do prevencije ovisnosti i kriminaliteta. Nadamo se da će prijaviteljima projekata ova sredstva biti od pomoći i da će sve prijavljene programske aktivnosti provesti u predviđenom roku, odnosno do kraja 2023. godine“, istaknuo je Dalibor Božić, zamjenik predsjednice Upravnog odbora Zaklade za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“.

Ugovori o dodjeli sredstava bit će potpisani do kraja mjeseca.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Donesen proračun Varaždinske županije za 2024. godinu vrijedan 174 milijuna eura

  Proračun Varaždinske županije za 2024. godinu iznosi 174 milijuna eura, a usvojen je danas većinom glasova na sjednici Županijske skupštine. Najveći dio izdvajanja planiranih Proračunom za 2024. odnosi se na obrazovanje te na zdravstvo. - U području obrazovanja pokrećemo veliki investicijski bum, o čemu dovoljno govori podatak da su projekti koji se provode i pripremaju u području obrazovanja vrijedni gotovo 94 milijuna eura. Za obrazovanje se u 2024. planira 62 […]

  today29/11/2023 5

  0%