play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uključite se u humanitarnu akciju “Obnovimo izgorjelu kuću obitelji Lovrić”

Uključite se u humanitarnu akciju “Obnovimo izgorjelu kuću obitelji Lovrić” kojoj je cilj prikupljanje financijskih sredstava za obnovu izgorjele kuće obitelji Lovrić iz Strmca Remetinečkog u Novom Marofu!

Financijska sredstva u okviru humanitarne akcije prikupljaju se do kraja veljače na posebnom računu udruge “Mladi za Marof” otvorenom kod Raiffeisenbank Austria d.d. samo za potrebe ove humanitarne akcije “Obnovimo izgorjelu kuću obitelji Lovrić”.
IBAN: HR8824840081502030961

Uplate donacija se primaju isključivo do četvrtka 29. 02. 2024. godine!

U požaru koji se dogodio na sam blagdan Svih svetih 1.11.2023.g. izgorjela je u potpunosti kuća obitelji Lovrić. Kako ne posjeduju drugu nekretninu pogodnu za život krenula je inicijativa za prikupljanje pomoći. Njihovi prijatelji, sumještani, vatrogasci, predstavnici Grada Novog Marofa i lokalnih udruga okupili su se te zajedno isplanirali humanitarnu akciju kako bi pomogli unesrećenoj obitelji.

Udruga „Mladi za Marof” preuzela je ulogu koordinatora te je prijavila i dobila rješenje za provedbu humanitarne akcije „Obnovimo izgorjelu kuću obitelji Lovrić“. Akcija se provodi na području grada Novog Marofa od 15.01. do 29.02.2024. godine. Cilj akcije je prikupiti do 50.000,00 EUR koliko je procijenjeni trošak projekta obnove kuće. Sva prikupljena sredstva utrošiti će se za plaćanje građevinskih usluga i kupnju građevinskog materijala potrebnog za obnovu kuće.

Hvala svima na izraženoj solidarnosti i sudjelovanju o humanitarnoj akciji!

Za dodatne informacije i upite obratite se na e-mail udruga@mzm.hr ili mobitel 098 9227 200.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Najavljena tradicionalna, 5. humanitarna utrka grada anđela

  Ulicama i trgovima uže gradske jezgre Varaždina uskoro će ponovo trčati i veliki i mali, ne samo zbog rekreacije, već i za plemeniti cilj – u ponedjeljak je najavljena 5. humanitarna utrka grada anđela koja je ove godine posvećena varaždinskoj udruzi za osobe s intelektualnim oštećenjem „Sunce”. I ovoga će se puta utrka održati u organizaciji idejnog začetnika Damira Habijana, inače novog ministra gospodarstva i održivog razvoja te Zajednice sportskih […]

  today26/02/2024 4

  0%