play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinu u ponedjeljak „Koncert u mraku“

Djela Georgea F. Handela, Ivana Padovca, te Josipa Hatzea u deklamiranoj i u pjevanoj verziji glavna su tema ovogodišnjeg, već možemo reći, tradicionalnog koncerta gdje će glazbenici i ovoga puta publici predstaviti u mraku.

„Koncert u mraku“ na kojem uz sopranisticu Jelenu Štefanić i mezzosopranisticu Sofiju Cingula nastupaju Ivana Godec-Vinceković na klaviru i Darko Rušec na gitari, održat će se u ponedjeljak 30. listopada 2023. godine u klubu Europa Media u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu s početkom u 19 sati. Glazbenicima će se na sceni pridružiti i glumac Vojin Perić. Baš kao što su i spomenuti kompozitori tokom života izgubili svoj vid, ostali u mraku, kao što glumac Vojin Perić u svome Kazalištu slijepih i slabovidnih Novi život stvara predstave iz mraka i ovoga puta, želja izvođača je da združeni, publici pruže doživljaj glazbe i stiha u njegovoj esenciji zvuka lišenog optičkih podražaja te ga prepustiti mašti svakog pojedinca.

Program je ostvaren uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike, a ulaz na koncert je slobodan.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Uređenje ceste uz lateralni kanal

  Odlična suradnja s Hrvatskim vodama, rezultirala je brojnim uspješnim projektima u Općini Vinica.   Tako su ovih dana započeli radovi na uređenju ceste pokraj lateralnog kanala, njegovog djelomičnog čišćenja, ali i uređenja potoka u Marčanu i Vinici.   „Očekujem da će se ovakva suradnja nastaviti, na čemu zahvaljujem direktoru Danijelu Buniću i svim njegovim suradnicima“, izjavio je prilikom obilaska radova načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac.  

  today12/03/2021 100

  0%