play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinu održan spektakl Fly over iznad Rimac Nevere

U sklopu Ljeta u Varaždinu, u subotu 11.lipnja 2022. Grad Varaždin u sklopu trodnevnog automobilskog spektakla koji je okupio vlasnike brzih i skupocjenih automobila iz čak 16 europskih zemalja na Varaždinskom aerodromu uz utrke automobila (drag race), air show, i spuštanje padobrana, održan je i poseban , dosad neviđeni spektakl u kojemu se iskusni Red Bull-ov akrobatski pilot Peter Podlunšek, u sportskom avionu na visini od tek nekoliko metara utrkivao sa električnim hiperautomobilom Rimac Neverom.

Uz brojne Varaždince, spektaklu je nazočio i gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj koji je izrazio zadovoljstvo čitavim programom Ljeta u Varaždinu istaknuvši kako događanja kao što je ovaj na aerodromu ne samo da su iznimno atraktivna za gledatelje, obogaćuju turističku ponudu te pridonose vidljivosti našega Grada na turističkoj karti ne samo Hrvatske, već i Europe. „Ovoga vikenda u gradu se održava na desetke različitih programa. Uvjeren sam kako će naši sugrađani, od najmlađih do onih nešto starijih pronaći nešto za sebe. Nastojat ćemo i nadalje, zajedno s našom turističkom zajednicom i gradskim poduzećima i službama kontinuirano obogaćivati ponudu atraktivnim sadržajima kao što je ovaj“ – zaključio je gradonačelnik Bosilj.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Nastavlja se obnova javne rasvjete na području Općine Petrijanec

  Uz velike projekte na uređenju i izgradnji komunalne i cestovne infrastrukture kao i na javnim objektima, od vrtića do društvenih domova, u Općini Petrijanec nastavlja se i obnova javne rasvjete. Tako je Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije upućen zahtjev za sufinanciranje projekta “Rekonstrukcija javne rasvjete u Općini Petrijanec primjenom mjera energetske učinkovitosti i zaštite od svjetlosnog onečišćenja – faza 3”, vrijednog 621 tisuću kuna. Nakon što je projekt ocijenjen iznimno dobrim, […]

  today08/11/2022 28

  0%