play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinu održan spektakl Fly over iznad Rimac Nevere

U sklopu Ljeta u Varaždinu, u subotu 11.lipnja 2022. Grad Varaždin u sklopu trodnevnog automobilskog spektakla koji je okupio vlasnike brzih i skupocjenih automobila iz čak 16 europskih zemalja na Varaždinskom aerodromu uz utrke automobila (drag race), air show, i spuštanje padobrana, održan je i poseban , dosad neviđeni spektakl u kojemu se iskusni Red Bull-ov akrobatski pilot Peter Podlunšek, u sportskom avionu na visini od tek nekoliko metara utrkivao sa električnim hiperautomobilom Rimac Neverom.

Uz brojne Varaždince, spektaklu je nazočio i gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj koji je izrazio zadovoljstvo čitavim programom Ljeta u Varaždinu istaknuvši kako događanja kao što je ovaj na aerodromu ne samo da su iznimno atraktivna za gledatelje, obogaćuju turističku ponudu te pridonose vidljivosti našega Grada na turističkoj karti ne samo Hrvatske, već i Europe. „Ovoga vikenda u gradu se održava na desetke različitih programa. Uvjeren sam kako će naši sugrađani, od najmlađih do onih nešto starijih pronaći nešto za sebe. Nastojat ćemo i nadalje, zajedno s našom turističkom zajednicom i gradskim poduzećima i službama kontinuirano obogaćivati ponudu atraktivnim sadržajima kao što je ovaj“ – zaključio je gradonačelnik Bosilj.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Članovi LAG-a Sjeverozapad izlažu na Špancirfestu

  Lokalna akcijska grupa - Sjeverozapad i ove je godine svojim članovima omogućila besplatnu promociju na Špancirfestu. Članovi LAG-a predstavit će posjetiteljima Špancirfesta lokalne poljoprivredne proizvode i predmete tradicijskog rukotvorstva, i to u dvije izložbene kućice na Franjevačkom trgu, kraj ulaza u zgradu Varaždinske županije. „Lokalna akcijska grupa - Sjeverozapad već je niz godina prisutna na Špancirfestu. Ovom promocijom naših članova na varaždinskom festivalu koji posjećuje veliki broj posjetitelja želimo predstaviti […]

  today23/08/2021 52

  0%