play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskoj županiji deset novih slučaja zaraze koronavirusom

U Varaždinskoj županiji evidentirano je deset novih slučaja zaraze koronavirusom, a testirano je 248 osoba. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin su 23 osobe s težom kliničkom slikom, od kojih se troje nalazi na respiratoru. Oporavilo se četvero osoba i broj aktivnih slučajeva je 57, dok je od početka epidemije zabilježeno 22.097 osoba pozitivnih SARS-CoV-2 virus.

Podsjećamo da se cijepljenje ovoga tjedna odvija prema sljedećem rasporedu:

Danas, 30. lipnja – sportska dvorana Gospodarske škole u Varaždinu – od 8 – 17 sati – cjepivo Pfizer za građane koji su prvom dozom cijepljeni 19. svibnja 2021.

Četvrtak, 1. srpnja – sportska dvorana Osnovne škole Novi Marof – od 8 – 16 sati – cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su prvom dozom cijepljeni 20. svibnja 2021.

Petak, 2. srpnja – sportska dvorana Gospodarske škole u Varaždinu – od 8 – 13 sati – cijepljenje drugom dozom AstraZenece za građane koji su prvu dozu primili u travnju 2021. te za sve zainteresirane građane.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Arboretum Opeka dodijeljen Varaždinskoj županiji na korištenje

  Vlada RH je na sjednici donijela Odluku o davanju na uporabu arboretuma Opeka Varaždinskoj županiji i to na 50 godina bez naknade. Naime, Varaždinska županija dosad je imala pravo uporabe dvorca Opeka temeljem ugovora sklopljenog s Ministarstvom državne imovine, međutim njime nije bio obuhvaćen i arboretum. Obnova dvorca je u tijeku te je potrebno provesti i obnovu arboretuma. S obzirom da se radi o kulturnom dobru koje je zaštićeno kao […]

  today05/11/2022 24

  0%