play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskim Toplicama počeli radovi na sanaciji mosta na rijeci Bednji

Počeli su radovi na sanaciji drvenog mosta preko rijeke Bednje na nerazvrstanoj cesti Lovrentovec u Varaždinskim Toplicama koji je oštećen u razornom potresu u prosincu 2020. godine.

 

Riječ je o velikom i važnom infrastrukturnom projektu čijom će se realizacijom drveni most vratiti u prvobitno stanje. Inače, Gradu je ranije ove godine Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture odobrilo najviši mogući iznos sufinanciranja ovog projekta što je dodatna potvrda njegovog značaja.

 

Drveni most na rijeci Bednji spaja mjesto Tuhovec s mjestom Lovrentovec, a njegovom sanacijom uspostavit će se normalno i nesmetano prometovanje ovom dionicom te će se osigurati prohodnost.

 

Radove vrijedne preko 300 tisuća eura + PDV, nakon provedenog postupka javne nabave, izvodi tvrtka Portal d.o.o. iz Hrašćice, a trebali bi završiti u roku od 45 dana.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 8

  0%