play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskim Toplicama počeli radovi na sanaciji mosta na rijeci Bednji

Počeli su radovi na sanaciji drvenog mosta preko rijeke Bednje na nerazvrstanoj cesti Lovrentovec u Varaždinskim Toplicama koji je oštećen u razornom potresu u prosincu 2020. godine.

 

Riječ je o velikom i važnom infrastrukturnom projektu čijom će se realizacijom drveni most vratiti u prvobitno stanje. Inače, Gradu je ranije ove godine Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture odobrilo najviši mogući iznos sufinanciranja ovog projekta što je dodatna potvrda njegovog značaja.

 

Drveni most na rijeci Bednji spaja mjesto Tuhovec s mjestom Lovrentovec, a njegovom sanacijom uspostavit će se normalno i nesmetano prometovanje ovom dionicom te će se osigurati prohodnost.

 

Radove vrijedne preko 300 tisuća eura + PDV, nakon provedenog postupka javne nabave, izvodi tvrtka Portal d.o.o. iz Hrašćice, a trebali bi završiti u roku od 45 dana.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Polaganjem vijenaca Obilježen Dan oslobođenja Grada Varaždina i Dan branitelja Varaždinske županije

  Polaganjem vijenaca, prigodnim govorima te molitvom kod Križa zahvalnosti u Varaždinu obilježena je 32. godišnjica oslobođenja Grada Varaždina i Dan branitelja Varaždinske županije. Obilježavanje su zajednički organizirali Grad Varaždin i Varaždinska županija u suradnji s Koordinacijom udruga branitelja, pa su tako  obilježavanju uz članove mnogih braniteljskih udruga, načelnike i gradonačelnike, županijske i gradske vijećnike te članove Kriznog stožera i tadašnjeg Izvršnog vijeća Općine Varaždin nazočili župan Anđelko Stričak, gradonačelnik Varaždina […]

  today22/09/2023 3

  0%