play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskim Toplicama modernizirana je još jedna prometnica

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju Županijske uprave za ceste u modernizaciju prometnica na području Grada Varaždinskih Toplica, još jedni radovi ovih su dana privedeni kraju. Riječ je o modernizaciji lokalne ceste Varaždinske Toplice – Jarki Horvatićevi koju je Županijska uprava za ceste sufinancirala u 75-postotnom iznosu.

Ovo je nova potvrda da Grad brine o infrastrukturi na cijelom svom području i sukladno svojim financijskim mogućnostima ulaže u njezinu modernizaciju. „Zahvaljujem ŽUC-u što redovito prepoznaje naše potrebe i podupire naše projekte i investicije. Kontinuirano ulažemo u infrastrukturne i komunalne projekte s ciljem podizanja sigurnosti naših građana i stvaranja preduvjeta za bolje i kvalitetnije uvjete života” – rekla je gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković.

Radovi na modernizaciji lokalne ceste vrijedni su 457 tisuća kuna, a zajednički su ih sufinancirali Županijska uprava za ceste u iznosu od 75 posto i Grad Varaždinske Toplice u 25-postotnom iznosu, odnosno sa 114 tisuća kuna. „Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju, dobroj suradnji sa svim relevantnim institucijama i činjenici da se radi gotovo u svakom kutku Grada, Varaždinske Toplice iz dana u dan postaju sve privlačnije mjesto za život i rad” – kazala je gradonačelnica Ratković.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Polaganjem vijenaca Obilježen Dan oslobođenja Grada Varaždina i Dan branitelja Varaždinske županije

  Polaganjem vijenaca, prigodnim govorima te molitvom kod Križa zahvalnosti u Varaždinu obilježena je 32. godišnjica oslobođenja Grada Varaždina i Dan branitelja Varaždinske županije. Obilježavanje su zajednički organizirali Grad Varaždin i Varaždinska županija u suradnji s Koordinacijom udruga branitelja, pa su tako  obilježavanju uz članove mnogih braniteljskih udruga, načelnike i gradonačelnike, županijske i gradske vijećnike te članove Kriznog stožera i tadašnjeg Izvršnog vijeća Općine Varaždin nazočili župan Anđelko Stričak, gradonačelnik Varaždina […]

  today22/09/2023 3

  0%