play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U subotu i nedjelju prikupljanje uzoraka vina za izložbu vina “Vinea 2023.”

U organizaciji Udruge „Vinea“ Vinica i Općine Vinica u subotu, 29. travnja, s početkom u 12 sati u dvorani Općine Vinica održat će se 23. izložba vina Vinea 2023. Prikupljanje uzoraka započinje danas, u subotu, 15. travnja, od 14 do 20 sati, a nastavit će se u nedjelju, 16. travnja, od 10 do 18 sati u velikoj dvorani Općine Vinica u Marčanu. Uzorak vina mora biti u tri boce po litru (ukupno tri litre vina) ili četiri boce od 0,75 litara (ukupno četiri butelje).

Kotizacija iznosi 20 eura po uzorku vina koje se želi izložiti, a za članove Udruge 15 eura. Na izložbi je moguće sudjelovati s bijelim, crvenim, miješanim i sortnim vinima.

Uzorke će stručna komisija sastavljena od renomiranih enologa ocijeniti prije otvaranja izložbe. Za vrijeme trajanja izložbe, izložena vina moći će se degustirati na uobičajen način.

 

Bal vinogradara održat će se u subotu, 6. svibnja, u velikoj dvorani Općine Vinica gdje će biti uručena odličja s izložbe vina ‘Vinea 2023.’ Početak je u 19 sati, a kotizacija 25 eura.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije

  Inicijative građane vezane uz izgradnju podvožnjaka, odnosno turbo-rotora na području Grada Varaždina te aktivnosti i inicijative vezane uz početak nove školske godine, dio su tema o kojima su danas raspravljali članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije. Rasprava na desetoj sjednici Savjeta održanoj u Županijskoj palači bila je konstruktivna i sadržajna, napomenuo je predsjednik Savjeta dr. sc. Zvonimir Sabati. S obzirom da smo primili inicijative građana, uvrstili smo […]

  today24/07/2024 8

  0%