play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U subotu i nedjelju prikupljanje uzoraka vina za izložbu vina “Vinea 2023.”

U organizaciji Udruge „Vinea“ Vinica i Općine Vinica u subotu, 29. travnja, s početkom u 12 sati u dvorani Općine Vinica održat će se 23. izložba vina Vinea 2023. Prikupljanje uzoraka započinje danas, u subotu, 15. travnja, od 14 do 20 sati, a nastavit će se u nedjelju, 16. travnja, od 10 do 18 sati u velikoj dvorani Općine Vinica u Marčanu. Uzorak vina mora biti u tri boce po litru (ukupno tri litre vina) ili četiri boce od 0,75 litara (ukupno četiri butelje).

Kotizacija iznosi 20 eura po uzorku vina koje se želi izložiti, a za članove Udruge 15 eura. Na izložbi je moguće sudjelovati s bijelim, crvenim, miješanim i sortnim vinima.

Uzorke će stručna komisija sastavljena od renomiranih enologa ocijeniti prije otvaranja izložbe. Za vrijeme trajanja izložbe, izložena vina moći će se degustirati na uobičajen način.

 

Bal vinogradara održat će se u subotu, 6. svibnja, u velikoj dvorani Općine Vinica gdje će biti uručena odličja s izložbe vina ‘Vinea 2023.’ Početak je u 19 sati, a kotizacija 25 eura.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Obilježen Dan Grada Lepoglave

    Povodom Dana Grada Lepoglave, u petak, 8. prosinca, održana je svečana sjednica Gradskog vijeća. Uz članove Gradskog vijeća, predstavnike ustanova i institucija te čelnih ljudi drugih gradova i općina, nazočili su joj i drugi gosti i uzvanici, među kojima izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop, v.d. predsjednik Hrvatske narodne stranke i načelnik Općine Cestica Mirko […]

  today09/12/2023 1

  0%