play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Općini Petrijanec održano predavanje za poljoprivrednike

U suradnji s LAGOM-om Sjeverozapad, Županijskim Savezom poljoprivrednih udruga, Ministarstvom poljoprivrede i Hrvatskom poljoprivrednom komorom održano je predavanje za poljoprivrednike o strategiji LAG-a Sjeverozapad za razdoblje od 2023.g. do 2027.g.
Spomenuti su aktualni natječaji, najavljeni su novi natječaji u tzv. “Intervencije za ruralni razvoj” Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju’, a napravljena  je i radionica za aktualni natječaj na koji se mogu prijaviti OPG-i s ekonomskom vrijednošću manjom od 7000€.
– Još jednom pozivam Vas da se prijavite na navedeni natječaj ukoliko vam je ekonomska vrijednost manja od 7000€. Više detalja saznajte na ovoj poveznici.  
Predavanje su održali Mladen Jakopović, Mara Bogović, Mario Željezić i Marija Herceg.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Varaždinske Toplice stiže 26.500 eura za uređenje nerazvrstanih cesta

      Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine donijelo je Odluku o odabiru projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za sufinanciranje u 2024. godini.   Među projektima odabranim za sufinanciranje nalazi se i onaj Grada Varaždinskih Toplica, pa je tako za projekt Uređenja nerazvrstanih cesta na području Varaždinskih Toplica Gradu dodijeljeno 26.500 eura.   Zadovoljstvo dobivenim sredstvima istaknula je gradonačelnica Dragica Ratković. […]

  today23/07/2024 5

  0%