play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Novom Marofu zadnji dan u godini provedite aktivno i uz odličnu zabavu

Zadnji dan u godini u Novom Marofu možete provesti uz odličnu zabavu. Već ujutro u 7 sati možete krenuti u Šetnju Rabuzinovim bregima. Ruta duga 13 km uz planinarskog vodiča vodi vas od Novog Marofa preko Grebengrada do Zavjetnog križa u Madžarevu s kojeg možete uživati u pogledu na Rabuzinove brege, opustiti se uz prigodne okrjepe i nastaviti do Novog Marofa gdje ćete u odličnoj atmosferi dočekati Novu godinu, već u podne.

Ako ste ljubitelj bicikla onda je za vas Zimski šic na bic koji organiziraju Mladi za Marof. Vesela ekipa kreće u 10 sati ispred Stare škole na rutu od 10-tak kilometara sa pauzom za degustaciju na lokalnom OPG-u i juriš na cilj – na Doček u podne kod Kulturnog centra Ivan Rabuzin.

Oni koji vole spavati malo duže, pozvani su od 10 sati na prostor kod Kulturnog centra Ivan Rabuzin gdje ih uz odličnu svirku EX Zodiac benda očekuje ponuda i degustacija proizvoda koje su pripremile lokalne udruge. Točno u podne puštat će se baloni sa novogodišnjim željama te se nastavlja sa zabavom do 14 sati, a nakon završetka manifestacije posjetitelji mogu nastaviti druženje u brojnim ugostiteljskim objektima grada.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Gotovo 15.000 ljudi u Varaždinskoj županiji ima šećernu bolest

  Šećerna bolest može se držati pod kontrolom pravilnom prehranom, kretanjem i bilo kojom drugom vrstom fizičke aktivnosti te redovitom kontrolom šećera u krvi, poručili su u subotu, 18. svibnja članovi Društva za zaštitu od dijabetesa Varaždin koji su na Franjevačkom trgu u Varaždinu organizirali javnozdravstvenu akciju povodom Hrvatskog dana šećerne bolesti. Brojni građani tu su priliku iskoristili kako bi izmjerili šećer u krvi te krvni tlak, a uz to su […]

  today19/05/2024 5

  0%