play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Novom Marofu zadnji dan u godini provedite aktivno i uz odličnu zabavu

Zadnji dan u godini u Novom Marofu možete provesti uz odličnu zabavu. Već ujutro u 7 sati možete krenuti u Šetnju Rabuzinovim bregima. Ruta duga 13 km uz planinarskog vodiča vodi vas od Novog Marofa preko Grebengrada do Zavjetnog križa u Madžarevu s kojeg možete uživati u pogledu na Rabuzinove brege, opustiti se uz prigodne okrjepe i nastaviti do Novog Marofa gdje ćete u odličnoj atmosferi dočekati Novu godinu, već u podne.

Ako ste ljubitelj bicikla onda je za vas Zimski šic na bic koji organiziraju Mladi za Marof. Vesela ekipa kreće u 10 sati ispred Stare škole na rutu od 10-tak kilometara sa pauzom za degustaciju na lokalnom OPG-u i juriš na cilj – na Doček u podne kod Kulturnog centra Ivan Rabuzin.

Oni koji vole spavati malo duže, pozvani su od 10 sati na prostor kod Kulturnog centra Ivan Rabuzin gdje ih uz odličnu svirku EX Zodiac benda očekuje ponuda i degustacija proizvoda koje su pripremile lokalne udruge. Točno u podne puštat će se baloni sa novogodišnjim željama te se nastavlja sa zabavom do 14 sati, a nakon završetka manifestacije posjetitelji mogu nastaviti druženje u brojnim ugostiteljskim objektima grada.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  U Varaždinu zapjevala Márta Sebestyén, mađarska folklorna pjevačica, dobitnica Grammyja

  Varaždin je jučer bio domaćin završnoj manifestaciji mađarskog predsjedanja Višegradskom skupinom te je na svečanom koncertu „U srcu Europe“ ugostio Mártu Sebestyén, mađarsku folklornu pjevačicu, skladateljicu i dobitnicu Grammyja, jednu od najpoznatijih mađarskih glazbenih zvijezda te njezin ansambl. Veleposlanik Republike Mađarske, Njegova Ekselencija Csaba Demcsák u svom je pozdravnom govoru istaknuo kako smo svjedoci vremena u kojoj nam je više nego ikad potrebno jedinstvo, razumijevanje i tolerancija među narodima i […]

  today28/06/2022 19

  0%