play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Maruševcu prikupljeno 55 doza krvi

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Ivanec uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala u prostorijama Općine Maruševec za darivatelje sa šireg maruševečkog područja. Ovom akcijom darivanja krvi, obilježen je i Svjetski dan činjenja dobrih djela koju drugu godinu zaredom organizira udruga „Djeca za bolji svijet“. Cilj je podići kulturu volontiranja i spremnosti za bezrezervno pomaganje drugima i zajednici, a ideja je bila da se u navedeni projekt uključi čim više stanovništva koji nikada nisu davali krv.

Inače, akciji je pristupio 61 darivatelj i prikupljeno je 55 doza dragocjene tekućine. Velika obitelj darivatelja dobila je još jednog novog darivatelja, dok je iz Kluba 100 + Stjepan Galić krv darivao po 113. put. „Malo je reći hvala za toliko puta darivanu krv. Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje. Najavljujemo iduću akciju koja će se održati 18.travnja od 8,30 do 10,30 sati u prostorijama Bolnice u Klenovniku za djelatnike bolnice i darivatelje šireg klenovničkog  područja, a nakon toga slijedi akcija u poduzeću “Ivančica” d.d. Ivanec za djelatnike, kao i sve ostale darivatelje koji se žele pridružiti akciji. Pratite naš kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr! Hvala svima od srca!“ – navodi se u priopćenju Gradskog društva Crvenog križa Ivanec.

Foto: GDCK Ivanec

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sin prijetio policajcima smrću, a njegov 91-ogodišnji otac krenuo na njih sjekirom

  U srijedu, 24. srpnja u 8 sati policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su dojavu građanina da 65-godišnjak krši mjeru opreza uspostavljanja kontakta s njim te mu šalje poruke. Postupajući po dojavi, dvojica policijskih službenika zatekla su 65-godišnjaka na dvorištu obiteljske kuće te ga pozvali da im priđe radi obavljanja razgovora na okolnosti kršenja mjere. Isti se oglušio na pozive te se počeo udaljavati prema kući, zbog čega mu je […]

  today25/07/2024 3

  0%