play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Maruševcu održana 7. sjednica Predsjedništva Vatrogasne zajednice Varaždinske županije

U srijedu, 29. ožujka ove godine u poslijepodnevnim satima u prostorijama Općine Maruševec održana je sjednica Predsjedništva Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, tijela kojeg sačinjavaju predsjednici vatrogasnih zajednica 6 gradova i 22 općine s područja Varaždinske županije.

U ime domaćina, pozdrave članovima Predsjedništva Vatrogasne zajednice Varaždinske županije uputio je Renato Podbojec, predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Maruševec te im predstavio vatrogastvo Općine Maruševec. Pozdravima se pridružio i općinski načelnik Mario Klapša, istaknuvši važnost dobrovoljnog vatrogastva, kao i zadovoljstvo što se sjednica Predsjedništva održava upravo u Općini Maruševec gdje žive i građanima služe nesebični i požrtvovni vatrogasci, članovi DVD-a Maruševec i DVD-a Donje Ladanje.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Nedeljko Vukalović zahvalio je na gostoprimstvu i organizaciji ove sjednice, nakon čega su u radnom dijelu sjednice usvojene sve odluke bitne za rad vatrogastva na županijskoj razini za 2023. godinu.

Ispred Vatrogasne zajednice Općine Maruševec sjednici su nazočili i zapovjednica Marina Korpar sa zamjenikom Filipom Vrbancom, počasni predsjednik Zajednice Zdravko Kukec, predsjednik DVD Donje Ladanje Matija Peharda, predsjednica DVD Maruševec Mirjana Martinčević sa zamjenikom Stjepanom Cerjanom, dok su ispred Općine Maruševec skupu nazočili općinski načelnik Mario Klapsa sa predsjednikom Općinskog vijeća Damirom Špremom.

U organizacijskom dijelu zahvale na pripremi ove sjednice idu i članovima DVD-a Maruševec Igoru Cerjanu i Daliboru Vrbancu predvođene njihovim zapovjednikom Tomicom Hainžom.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Osigurano je gotovo 27 tisuća eura za Društveni dom u Makojišću Gornjem

  Grad Novi Marof uspješno se prijavio na natječaj "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu" te je Gradu kao nositelju projekta odobren maksimalan iznos potpore. Za uređenje društvenog doma u Makojišću Gornjem ukupno se Novom Marofu isplaćuje 26,659,57 eura, što iznosi više od 200 tisuća kuna. „Bilo da se radi o nacionalnim sredstvima ili o europskim […]

  today05/06/2023 6

  0%