play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Lepoglavi prikupljeno 46 doza krvi

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala jučer u restoranu „Ivančica“ za darivatelje sa lepoglavskog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupilo 47 darivatelja i prikupljene su 46 doze krvi. Prvi puta krv je darivalo troje darivatelja.

Iz Gradskog društva Crvenog križa Ivanec pozivaju sve zainteresirane da se pridruže budućim akcijama DDK i na taj način naprave nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje.

Iduća akcija će se održati u prostorijama Općine Maruševec za sve darivatelje šireg maruševečkog područja i sve ostale darivatelje koji se žele pridružiti akciji darivanja krvi i to 05. travnja od 9 do 12 sati.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Vodotoranj osvijetljen simbolom Crvenog križa u znak podrške mnogobrojnim djelatnicima i volonterima

  U Hrvatskoj se od 8. do 15. svibnja obilježava Tjedan Crvenog križa,  a tim povodom je županijski Vodotoranj osvijetljen simbolom Crvenog križa u znak podrške mnogobrojnim djelatnicima i volonterima ove humane i plemenite organizacije. Varaždinska županija svim djelatnicima i volonterima Crvenog križa čestita na njihovom danu te im se zahvaljuje na pomoći koju pružaju potrebitima i unesrećenima te im odaje poštovanje na aktivnom odgovoru u saniranju posljedica prouzročenih dvjema kriznim […]

  today12/05/2022 33

  0%