play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Lepoglavi prikupljeno 46 doza krvi

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala jučer u restoranu „Ivančica“ za darivatelje sa lepoglavskog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupilo 47 darivatelja i prikupljene su 46 doze krvi. Prvi puta krv je darivalo troje darivatelja.

Iz Gradskog društva Crvenog križa Ivanec pozivaju sve zainteresirane da se pridruže budućim akcijama DDK i na taj način naprave nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje.

Iduća akcija će se održati u prostorijama Općine Maruševec za sve darivatelje šireg maruševečkog područja i sve ostale darivatelje koji se žele pridružiti akciji darivanja krvi i to 05. travnja od 9 do 12 sati.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  Premijer Plenković podržao Đurasa u kandidaturi za gradonačelnika Ivanca

  Tijekom boravka premijera Andreja Plenkovića u Trakošćanu, s njim se susreo predsjednik HDZ-a Grada Ivanca i kandidat za ivanečkog gradonačelnika Zdenko Đuras, te mu predstavio glavne projekte razvoja Grada Ivanca u narednom razdoblju. Riječ je o izgradnji brze ceste Varaždin-Ivanec-Lepoglava, Aglomeraciji Ivanec, pokretanju postupka proglašenja Ivančice parkom prirode, dogradnji osnovne škole i vrtića te pokretanje gospodarskog sektora kroz stavljanje u funkciju kompletne Poslovne zone. Premijer Plenković je pružio potporu programu […]

  today25/03/2021 46