play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Lepoglavi prikupljeno 46 doza krvi

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala jučer u restoranu „Ivančica“ za darivatelje sa lepoglavskog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupilo 47 darivatelja i prikupljene su 46 doze krvi. Prvi puta krv je darivalo troje darivatelja.

Iz Gradskog društva Crvenog križa Ivanec pozivaju sve zainteresirane da se pridruže budućim akcijama DDK i na taj način naprave nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje.

Iduća akcija će se održati u prostorijama Općine Maruševec za sve darivatelje šireg maruševečkog područja i sve ostale darivatelje koji se žele pridružiti akciji darivanja krvi i to 05. travnja od 9 do 12 sati.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  Snježana Cerjan kandidatkinja HDZ-a za načelnicu Općine Maruševec

  Kandidatkinja Hrvatske demokratske zajednice za načelnicu Općine Maruševec je mag. iur. Snježana Cerjan. Ona ima 35 godina radnog staža, od čega pet godina u gospodarstvu, a preostali dio u zdravstvu na rukovodećim poslovima. „S obzirom na ogromno radno i stručno iskustvo, ali i cjeloživotno učenje iz raznih područja prava i društvenog djelovanja, smatram da posjedujem znanje, vještine i kvalitete organizatora, a želja mi je i motivacija uložiti sve svoje znanje […]

  today18/03/2021 111

  0%