play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Lepoglavi prikupljeno 46 doza krvi

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala jučer u restoranu „Ivančica“ za darivatelje sa lepoglavskog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupilo 47 darivatelja i prikupljene su 46 doze krvi. Prvi puta krv je darivalo troje darivatelja.

Iz Gradskog društva Crvenog križa Ivanec pozivaju sve zainteresirane da se pridruže budućim akcijama DDK i na taj način naprave nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje.

Iduća akcija će se održati u prostorijama Općine Maruševec za sve darivatelje šireg maruševečkog područja i sve ostale darivatelje koji se žele pridružiti akciji darivanja krvi i to 05. travnja od 9 do 12 sati.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Provedeno javno otvaranje ponuda za zbrinjavanje bala u Brezju, slijedi ishođenje suglasnosti za kredit

  U roku za dostavu ponuda u provedenom otvorenom postupku javne nabave velike vrijednosti za Sanaciju zatvorenog odlagališta neopasnog otpada na lokaciji Gospodarska zona Brezje, Grad Varaždin, nakon današnjeg otvaranja ponuda utvrđeno je da je zaprimljena jedna ponuda Zajednice ponuditelja: CE-ZA-R d.o.o., HIS d.o.o., a cijena ponude iznosi 216.726.968,75 kn (s PDV-om). Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj istaknuo je kako se nada će se ovim završiti dugogodišnja saga koja […]

  today23/11/2022 49

  0%