play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Lepoglavi održan košarkaški kamp

Pedesetak djevojčica i dječaka iz osnovnih škola s područja Grada Lepoglave tri se dana, od 2. do 4. studenog, u Lepoglavi upoznavalo s osnovama košarkaške igre. Svi oni bili su sudionici “Košarkaškog kampa Lepoglava 2021.”, kojeg je u navedenom terminu, u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Lepoglave, inicijativom građana Mindset, Gradom Lepoglavom i Nezavisnom udrugom mladih, organizirao Košarkaški klub Lepoglava.


Na Kampu su sudjelovali osnovnoškolci svih dobnih skupina, od prvog do osmog razreda. Pod stručnim vodstvom licenciranih trenera Košarkaškog kluba Lepoglava i profesorica tjelesnog odgoja odradili su prve košarkaške treninge na kojima su naučili osnove košarkaške igre.

“Baviti se sportom izuzetno je važno i zadovoljstvo je vidjeti veliki broj vas koji ste sudjelovali na ovom košarkaškom kampu. Bavljenje sportom važno je za vaš razvoj zato se nastavite njime baviti, a mi ćemo vam u tome pomoći i pružiti vam podršku.”, poručio je sudionicima košarkaškog kampa gradonačelnik Marijan Škvarić. Zahvalio je Košarkaškom klubu Lepoglava što na ovaj način potiče djecu na bavljenje sportom, u ovom slučaju košarkom koja u Lepoglavi ima veliku tradiciju. Ispred organizatora “Košarkaškog kampa Lepoglava 2021.”, zahvalu svima koji su pomogli njegovo održavanje uputio je Damir Maček.

Sudionici Kampa na kraju su odigrali revijalnu utakmicu i pokazali što su sve tijekom tri dana
druženja pod obručima naučili.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  U Ivancu održana uvodna konferencija projekta „ZAŽELI- Aktivne u zajednici“

  Projekt „ZAŽELI- Aktivne u zajednici“ financiran je iz sredstava Europskog socijalnog fonda u sklopu operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iznosu od 644.235,00 kuna te udio sufinanciranja Europskog socijalnog fonda 100%. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec, a projektni partneri su: Centar za socijalnu skrb Ivanec, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Grad Ivanec i Općina Maruševec. Projekt će se provoditi kroz 14 mjeseci od 05.01.2021. do 05.03.2022. godine na […]

  today10/06/2021 68