play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Trojica nepoznatih muškaraca počinila tri razbojništva, policija traga za počiniteljima

Policija je izvijestila o tri slučaja razbojništva u Varaždinu i Svibovcu Podravskom, a što su se dogodila proteklog vikenda.

 

U petak, 1. prosinca oko 16.30 sati u Svibovcu Podravskom, trojica nepoznatih muškaraca drsko su okrala 25-godišnjaka. Navedeni je tom prilikom upravljao osobnim vozilom Dravskom ulicom u Svibovcu Podravskom te je u jednom trenutku vidio muškarca koji mu je signalizirao rukom da stane. Kad je zaustavio vozilo, muškarac mu je rekao da nešto ne valja s vozilom, na što je on izašao iz istog te se sagnuo radi provjere. U tom ga je trenutku netko odgurnuo, pri čemu je pao na tlo te vidio spomenutog muškarca s još dvojicom njih, kako bježe s mjesta događaja. Ulaskom u vozilo uočio je da mu je otuđen novčanik s osobnim dokumentima i novcem. U blizini mjesta događaja pronašao je novčanik s dokumentima, bez novca.

 

U petak, 1. prosinca od 22.40 do 22.50 sati, prvo u ulici Vatroslava Lisinskog, a potom i na bedemu Starog grada u Varaždinu, trojica nepoznatih mladića počinila su razbojništvo nad 16-godišnjakom i dvojicom 17-godišnjaka. Navedeni su najprije prišli 16-godišnjaku  kad je prolazio pored njih ulicom Vatroslava Lisinskog te ga je jedan od njih rukom uhvatio oko vrata i zatražio da mu da novac, kojom prilikom se on uspio osloboditi iz zahvata i pobjeći. Nakon toga  su na bedemu Starog grada prišli dvojici 17-godišnjaka s leđa te ih fizički napali i tražili novac od njih. Pritom su jednom od njih istrgnuli novčanik iz ruke i pobjegli s mjesta događaja.

U nedjelju, 3. prosinca oko 3.45 sati u Varaždinu, Zavrtnica, trojica mladića počinila su razbojništvo nad 24-godišnjakom. Navedeni su prišli oštećenom te zatražili da im da sve što ima, na što su ga fizički napali udarajući ga rukama po glavi. Kad je pao na tlo, isti su mu s nogu skinuli patike, a potom i jaknu u džepu koje se nalazio mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 3 000 eura. Ozlijeđenom je 24-godišnjaku pružena medicinska pomoć po ekipi Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

 

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenih kaznenih djela.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Maruševec ove godine osigurava “uskrsnice” za veći broj građana

    Općina Maruševec obavještava umirovljenike i osobe s invaliditetom koji su korisnici osobne invalidnine sa svog područja kako će im u povodu nastupajućih uskršnjih blagdana biti isplaćena jednokratna novčana potpora. Pravo na potporu ostvaruju građani s prebivalištem na području Općine Maruševec, i to: umirovljenici čija ukupna mirovina (domaća i inozemna) iznosi do 350 eura, osobe s invaliditetom kojima je temeljem Rješenja nadležnog Centra za socijalnu skrb priznato pravo na osobnu […]

  today27/02/2024 5

  0%