play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Tradicionalna izložba uskrsnih pisanica, kreativnih aranžmana i instalacija

Forum žena SDP-a Varaždinske županije u koordinaciji Dubravke Biberdžić i Tatjane Kreč organizirao je tradicionalnu izložbu uskrsnih pisanica, kreativnih aranžmana i instalacija.

Izložba je postavljena u restoranu Garestin u Varaždinu, a svojim se radovima predstavljaju članice Foruma žena i članice udruga iz Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske i Koprivničko-križevačke županije.

Tradicionalnu izložbu su u četvrtak otvorili zamjenik gradonačelnika Varaždina i predsjednik Gradske organizacije SDP Varaždin Miroslav Marković i saborska zastupnica i predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora. Tom prilikom su zahvalili ženama koje sudjeluju na izložbi i poručili da su ponosni na njih. U Varaždinu, gdje SDP upravlja, tu su rješenja na djelu. Ovdje u gradu Varaždinu žene imaju svoju bazu, uvažava ih se i dio su rješenja.

Tradicionalna izložba uskrsnih pisanica, kreativnih aranžmana i instalacija Foruma žena SDP-a Varaždinske županije može se pogledati do ponedjeljka, 18. travnja.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Zamjenica župana Silvija Zagorec primila brončanu Lanu Krog

  Učenica Prve gimnazije Varaždin Lana Krog vratila se s 19. Međunarodne prirodoslovne olimpijade mladih (International Junior Science Olympiad – IJSO) održanoj početkom prosinca u Bogati u Kolumbiji okrunjena brončanom medaljom. Uspjeh je tim veći ukoliko se uzme u obzir da su na natjecanju sudjelovale 44 države i oko 250 učenika iz cijelog svijeta. Tim povodom u Županijskoj palači za Lanu Krog prijem su upriličili zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec, […]

  today30/12/2022 8 1

  0%