play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Tradicionalna izložba uskrsnih pisanica, kreativnih aranžmana i instalacija

Forum žena SDP-a Varaždinske županije u koordinaciji Dubravke Biberdžić i Tatjane Kreč organizirao je tradicionalnu izložbu uskrsnih pisanica, kreativnih aranžmana i instalacija.

Izložba je postavljena u restoranu Garestin u Varaždinu, a svojim se radovima predstavljaju članice Foruma žena i članice udruga iz Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske i Koprivničko-križevačke županije.

Tradicionalnu izložbu su u četvrtak otvorili zamjenik gradonačelnika Varaždina i predsjednik Gradske organizacije SDP Varaždin Miroslav Marković i saborska zastupnica i predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora. Tom prilikom su zahvalili ženama koje sudjeluju na izložbi i poručili da su ponosni na njih. U Varaždinu, gdje SDP upravlja, tu su rješenja na djelu. Ovdje u gradu Varaždinu žene imaju svoju bazu, uvažava ih se i dio su rješenja.

Tradicionalna izložba uskrsnih pisanica, kreativnih aranžmana i instalacija Foruma žena SDP-a Varaždinske županije može se pogledati do ponedjeljka, 18. travnja.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Grad Varaždin sufinancira energetsku obnovu obiteljskih kuća

  Grad Varaždin je osigurao sredstva za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća i korištenje obnovljivih izvora energije kako bi svojim građanima olakšao provedbu projekata energetske učinkovitosti s ciljem smanjenja potrošnje energije i emisija CO2 u atmosferu te poboljšanja kvalitete života. Građanima Grada Varaždina koji temeljem Javnog poziva EnU-2/21 Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost uspješno provedu projekt energetske obnove obiteljskih kuća, Grad Varaždin sufinancirat će dodatnih 15% opravdanih troškova, a […]

  today13/10/2022 10

  0%