play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Tradicionalna izložba uskrsnih pisanica, kreativnih aranžmana i instalacija

Forum žena SDP-a Varaždinske županije u koordinaciji Dubravke Biberdžić i Tatjane Kreč organizirao je tradicionalnu izložbu uskrsnih pisanica, kreativnih aranžmana i instalacija.

Izložba je postavljena u restoranu Garestin u Varaždinu, a svojim se radovima predstavljaju članice Foruma žena i članice udruga iz Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske i Koprivničko-križevačke županije.

Tradicionalnu izložbu su u četvrtak otvorili zamjenik gradonačelnika Varaždina i predsjednik Gradske organizacije SDP Varaždin Miroslav Marković i saborska zastupnica i predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora. Tom prilikom su zahvalili ženama koje sudjeluju na izložbi i poručili da su ponosni na njih. U Varaždinu, gdje SDP upravlja, tu su rješenja na djelu. Ovdje u gradu Varaždinu žene imaju svoju bazu, uvažava ih se i dio su rješenja.

Tradicionalna izložba uskrsnih pisanica, kreativnih aranžmana i instalacija Foruma žena SDP-a Varaždinske županije može se pogledati do ponedjeljka, 18. travnja.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Razvoj i provedba programa međugeneracijske suradnje u projektu „Nemirni uMirovljenici“

  U prostoru Kulturnog centra „Ivan Rabuzin“ Novi Marof, održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen Element projekta 3 - razvoj i provedba programa međugeneracijske suradnje. Dio je to Projekta „Nemirni uMirovljenici“ kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020.), u okviru Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Pridruži se – Aktivni u mirovini“ Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za unaprjeđenje mogućnosti […]

  today20/09/2022 117

  0%