play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Tradicionalna izložba uskrsnih pisanica, kreativnih aranžmana i instalacija

Forum žena SDP-a Varaždinske županije u koordinaciji Dubravke Biberdžić i Tatjane Kreč organizirao je tradicionalnu izložbu uskrsnih pisanica, kreativnih aranžmana i instalacija.

Izložba je postavljena u restoranu Garestin u Varaždinu, a svojim se radovima predstavljaju članice Foruma žena i članice udruga iz Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske i Koprivničko-križevačke županije.

Tradicionalnu izložbu su u četvrtak otvorili zamjenik gradonačelnika Varaždina i predsjednik Gradske organizacije SDP Varaždin Miroslav Marković i saborska zastupnica i predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora. Tom prilikom su zahvalili ženama koje sudjeluju na izložbi i poručili da su ponosni na njih. U Varaždinu, gdje SDP upravlja, tu su rješenja na djelu. Ovdje u gradu Varaždinu žene imaju svoju bazu, uvažava ih se i dio su rješenja.

Tradicionalna izložba uskrsnih pisanica, kreativnih aranžmana i instalacija Foruma žena SDP-a Varaždinske županije može se pogledati do ponedjeljka, 18. travnja.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • korona covid koronavirus

  Regija

  Sve je više osoba na respiratoru. U dvorani Gospodarske škole sutra se Pfizerom cijepi 1500 građana

  U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentirano 159 novih slučajeva zaraze koronavirusom. „Već sada je sedmodnevna incidencija dvostruko veća nego što je bila krajem protekle godine, a trend je još uvijek uzlazni. Sve većim brojem aktivnih slučajeva ujedno se povećava i mogućnost da kroz dan dođete u kontakt sa zaraženom osobom, koja toga u tom trenutku nije ni svjesna, a što svakako naglašava potrebu za posebnim oprezom i ukazuje […]

  today14/04/2021 151 1 2