play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Tko je pripremio najbolji “Vidovečki gibanik”, a tko najfiniji zeljarski kotlić?

U subotu ujutro centar Vidovca bio je prožet mirisima zeljarskih delicija, ali razlog tome nije bila samo sarma. U malom šatoru pokraj Gospodarskog sajma, vladala je odlična atmosfera, a tamo su se kuhali „Zeljarski kotlići“. Slasne delicije od varaždinskog zelja pripremalo je 9 natjecateljskih ekipa (MK Zeljarski dizelaši, BS Denik gradnja, MRK Vidovec, PK “Pokretni Božo” i ŠNK Nedeljanec, Udruga umirovljenika Općine Vidovec, NK Sloboda Tužno, UBVDROV, te UVIV sv. Antun Tužno s dvije ekipe), a u njihovim se kotlićima moglo naći od sekelji gulaša do sarme. Dobro raspoloženim ekipama koordinirala je Udruga vinogradara i voćara Sv. Antun Tužno dok je glavni pokrovitelj uz PPP Cafuk bio Cipro, koji je osigurao nagrade za najbolje kotliće. Nakon tijesnog ocjenjivanja, najboljima su proglašeni kotlići Pikado kluba “Pokretni Božo” i ŠNK Nedeljanec, Udruge umirovljenika Općine Vidovec i NK Sloboda Tužno.

Također, birao se i najbolji Vidovečki gibanik. Prema odluci stručnog žirija prvo mjesto pripalo je Anici Bistrović, drugo je odnijela Franciska Benček dok je treći bio gibanik Božice Vidak.

 

 

 

 

 

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Politika

  Alen Runac: „U Varaždinu će vrtići biti besplatni za svu djecu“

  Kandidat za gradonačelnika Grada Varaždina Alen Runac održao je konferenciju za novinare na kojoj je najavio najvažniju demografsku mjeru koju će provesti kao budući varaždinski gradonačelnik - besplatan vrtić za svu djecu na području Grada Varaždina te izgradnju novih vrtić. „Na prvi dan mog radnog odnosa kao gradonačelnik Grada Varaždina naložit ću pokretanje svih potrebnih procesa koji će u najkraćem mogućem roku omogućiti potpuno besplatan vrtić za svu djecu u […]

  today12/04/2021 126

  0%