play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Svjetski je dan radija!

Na 36. sjednici Opće skupštine UNESCO je proglasio 13. veljače kao datum kojim se obilježava Svjetski dan radija. Cilj je na taj način podići svijest u javnosti i medijima o samoj vrijednosti radija, poboljšanju međunarodne suradnje te osiguranju pristupa informacijama putem radija.

Svjetski dan radija obilježava se od 2012. godine u znak sjećanja na osnivanje radija Ujedinjenih naroda 1946. godine.

Tema ovogodišnjeg obilježavanja Svjetskog dana radija je „Neovisnost i pouzdanost“  sa sloganom “Radio i povjerenje”.  Unatoč razvoju modernih tehnologija, radio je bio i ostao najbrži i najvažniji izvor lokalnih informacija u čiju vjerodostojnost se najviše vjeruje.

Na području Republike Hrvatske danas djeluje oko 150 radio postaja, među kojima i Radio Megaton čiji program možete pratiti putem frekvencije 104,9 FM ili putem live streaminga na www.radiomegaton.hr

U proizvodnji 24-satnog programa Radija Megaton sudjeluje 11 stalno zaposlenih djelatnika koji svojim znanjem, iskustvom i karizmom svakodnevno informiraju i zabavljaju slušateljstvo Varaždinske županije. Zahvaljujući originalnim produkcijskim idejama i raznovrsnosti programskih sadržaja Radio Megaton je već više od desetljeća na vrhu ljestvice slušanosti radiopostaja na županijskom području. Ove godine „Vaš najslušaniji“ slavi 20 godina radijskog rada i suživota sa svojim slušateljstvom.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Utrka Grada Varaždinske Toplice privukla mnoge zaljubljenike u trčanje i sport!

  Zajednica športskih udruga grada Varaždinske Toplice i Grad Varaždinske Toplice uspješno su organizirali tradicionalnu 52. Utrku grada, koja se održala na sportskim terenima stadiona NK Mladosti Varaždinske Toplice, dok su u kategoriji rekreativke i rekreativci trčali 1700, odnosno 3200 metara ulicama grada. Predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Varaždinskih Toplica Marinela Belavić istaknula je kako je 52. Utrka Grada Varaždinskih Toplica jedan od važnijih događanja u gradu koji svake godine okuplja […]

  today29/09/2023 2

  0%