play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Svjetski je dan radija!

Na 36. sjednici Opće skupštine UNESCO je proglasio 13. veljače kao datum kojim se obilježava Svjetski dan radija. Cilj je na taj način podići svijest u javnosti i medijima o samoj vrijednosti radija, poboljšanju međunarodne suradnje te osiguranju pristupa informacijama putem radija.

Svjetski dan radija obilježava se od 2012. godine u znak sjećanja na osnivanje radija Ujedinjenih naroda 1946. godine.

Tema ovogodišnjeg obilježavanja Svjetskog dana radija je „Neovisnost i pouzdanost“  sa sloganom “Radio i povjerenje”.  Unatoč razvoju modernih tehnologija, radio je bio i ostao najbrži i najvažniji izvor lokalnih informacija u čiju vjerodostojnost se najviše vjeruje.

Na području Republike Hrvatske danas djeluje oko 150 radio postaja, među kojima i Radio Megaton čiji program možete pratiti putem frekvencije 104,9 FM ili putem live streaminga na www.radiomegaton.hr

U proizvodnji 24-satnog programa Radija Megaton sudjeluje 11 stalno zaposlenih djelatnika koji svojim znanjem, iskustvom i karizmom svakodnevno informiraju i zabavljaju slušateljstvo Varaždinske županije. Zahvaljujući originalnim produkcijskim idejama i raznovrsnosti programskih sadržaja Radio Megaton je već više od desetljeća na vrhu ljestvice slušanosti radiopostaja na županijskom području. Ove godine „Vaš najslušaniji“ slavi 20 godina radijskog rada i suživota sa svojim slušateljstvom.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U punom jeku radovi na sanaciji klizišta na području Bednje i Lepoglave

  Do ljeta ove godine u Varaždinskoj županiji bit će sanirano čak 28 klizišta koja ugrožavaju sigurnost prometa na lokalnim i županijskim cestama. Riječ je o klizištima koja su se na prometnicama aktivirala nakon potresa, a koje će Županijska uprava za ceste Varaždinske županije sanirati bespovratnim sredstvima iz Fonda solidarnosti Europske unije. Ukupno će biti uloženo 4,7 milijuna eura, a ugovor o financiranju ŽUC je potpisao s Ministarstvom mora, prometa i […]

  today24/03/2023 4

  0%