play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Svečano u Vidovcu uz blagdan svetoga Vida

Blagdan je svetoga Vida, zaštitnika Općine Vidovec. Tim će povodom u župnoj crkvi u 11 sati biti služena svečana sveta misa, dok će od 9 do 13 sati biti održan Festival vidovečkog gibanika pa će u dvorištu Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Vidovcu biti besplatna podjela ove slasne delicije.

Također recimo kako danas od 16 sati pa sve do 4 sata sutra ujutro biti zatvoren centar naselja Vidovec.  U navedenom vremenskom periodu bit će zatvorena državna cesta D35  iz smjera Varaždin i to od ulaza u naselje Papinec do raskrižja kod parka u centru Vidovca. Promet će se odvijati obilaznim pravcima Šijanec, Nova Ves – Varaždin. Promet teretnih vozila odvijat će se obilazno kroz naselja Gojanec-Beretinec-Tužno-Krkanec na istočnoj strani ili  Krkanec-Tužno-Beretinec – Varaždin na zapadnoj strani. Parking za sve posjetitelje Vidova osiguran je kod mjesnog groblja i u dvorištu općinske zgrade, s tim da je ulaz na parking u dvorište općinske zgrade moguć od strane naselja Krkanec.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Novih 4,1 milijun kuna za projekte male infrastrukture

  Na sjednici Upravnog odbora Lokalne akcijske grupe - Sjeverozapad, koja je održana u ponedjeljak, 20. lipnja, donijete su odluke o odabiru projekata za Mjeru 7.4. - Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu. Temeljem ovih odluka o dodjeli  bespovratnih sredstava 14 jedinica lokalne samouprave s područja LAG-a Sjeverozapad dobit će ukupno 4,1 milijun kuna bespovratnih sredstava […]

  today24/06/2022 7