play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Svečano u Vidovcu uz blagdan svetoga Vida

Blagdan je svetoga Vida, zaštitnika Općine Vidovec. Tim će povodom u župnoj crkvi u 11 sati biti služena svečana sveta misa, dok će od 9 do 13 sati biti održan Festival vidovečkog gibanika pa će u dvorištu Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Vidovcu biti besplatna podjela ove slasne delicije.

Također recimo kako danas od 16 sati pa sve do 4 sata sutra ujutro biti zatvoren centar naselja Vidovec.  U navedenom vremenskom periodu bit će zatvorena državna cesta D35  iz smjera Varaždin i to od ulaza u naselje Papinec do raskrižja kod parka u centru Vidovca. Promet će se odvijati obilaznim pravcima Šijanec, Nova Ves – Varaždin. Promet teretnih vozila odvijat će se obilazno kroz naselja Gojanec-Beretinec-Tužno-Krkanec na istočnoj strani ili  Krkanec-Tužno-Beretinec – Varaždin na zapadnoj strani. Parking za sve posjetitelje Vidova osiguran je kod mjesnog groblja i u dvorištu općinske zgrade, s tim da je ulaz na parking u dvorište općinske zgrade moguć od strane naselja Krkanec.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Ivanečki klub kolekcionara održao Skupštinu

  U prostoru Etno sela Grešna pilnica u Klenovniku, Ivanečki klub kolekcionara održao je svoju redovnu godišnju Izvještajnu skupštinu, kojoj je od 25 članova nazočilo njih 18-ero, a kao gošća Ana Škriljevečki iz Muzeja planinarstva Ivanec.   Pred sam njezin početak Darko Foder pročitao je svoju pjesmu „Kolekcionar“, da bi po izboru zapisničara i dva ovjeritelja bio nastavljen službeni dio Skupštine.   Izvješće o radu u protekloj godini podnio je tajnik […]

  today27/03/2023 4

  0%