play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Svečano u Vidovcu uz blagdan svetoga Vida

Blagdan je svetoga Vida, zaštitnika Općine Vidovec. Tim će povodom u župnoj crkvi u 11 sati biti služena svečana sveta misa, dok će od 9 do 13 sati biti održan Festival vidovečkog gibanika pa će u dvorištu Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Vidovcu biti besplatna podjela ove slasne delicije.

Također recimo kako danas od 16 sati pa sve do 4 sata sutra ujutro biti zatvoren centar naselja Vidovec.  U navedenom vremenskom periodu bit će zatvorena državna cesta D35  iz smjera Varaždin i to od ulaza u naselje Papinec do raskrižja kod parka u centru Vidovca. Promet će se odvijati obilaznim pravcima Šijanec, Nova Ves – Varaždin. Promet teretnih vozila odvijat će se obilazno kroz naselja Gojanec-Beretinec-Tužno-Krkanec na istočnoj strani ili  Krkanec-Tužno-Beretinec – Varaždin na zapadnoj strani. Parking za sve posjetitelje Vidova osiguran je kod mjesnog groblja i u dvorištu općinske zgrade, s tim da je ulaz na parking u dvorište općinske zgrade moguć od strane naselja Krkanec.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Utrka Grada Varaždinske Toplice privukla mnoge zaljubljenike u trčanje i sport!

  Zajednica športskih udruga grada Varaždinske Toplice i Grad Varaždinske Toplice uspješno su organizirali tradicionalnu 52. Utrku grada, koja se održala na sportskim terenima stadiona NK Mladosti Varaždinske Toplice, dok su u kategoriji rekreativke i rekreativci trčali 1700, odnosno 3200 metara ulicama grada. Predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Varaždinskih Toplica Marinela Belavić istaknula je kako je 52. Utrka Grada Varaždinskih Toplica jedan od važnijih događanja u gradu koji svake godine okuplja […]

  today29/09/2023 4 1 2

  0%