play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Studenti, požurite: Grad Novi Marof raspisao je natječaj za studentske stipendije

 

 

 

Grad Novi Marof raspisao je natječaj za dodjelu studentskih stipendija za akademsku godinu 2023./2024.

 

Na temelju ovogodišnjeg natječaja, Grad Novi Marof planira dodijeliti ukupno 100 stipendija nadarenim studentima, pružajući im financijsku potporu u njihovom akademskom putovanju.

 

Mjesečni iznos stipendije po korisniku iznosi 90 eura za studente koji studiraju na području Varaždinske i Međimurske županije. Za studente koji studiraju na području ostalih županija u Republici Hrvatskoj i Gradu Zagrebu te izvan Republike Hrvatske, izdvajat će se 120 eura mjesečno.

 

Stipendije će se dodjeljivati za deset mjeseci, obuhvaćajući razdoblje od 1. listopada 2023. godine do 31. srpnja 2024. godine.

 

Uvjeti za ostvarivanje prava na dodjelu stipendija obuhvaćaju studente prve godine studija koji su završili zadnja dva razreda srednje škole s najmanjom prosječnom ocjenom 4,50. Također, studenti 2. i viših godina studija moraju imati jedinstvenu prosječnu ocjenu za prethodne godine studija od najmanje 3,50.

 

Iz Grada Novog Marofa pozivaju mlade akademske snage da se prijave na natječaj.

 

-U nastojanju podrške i poticanja obrazovanja, pozivamo naše mlade akademike da iskoriste priliku za dodatnu podršku u ostvarivanju svojih obrazovnih ciljeva – poručio je gradonačelnik Grada Novi Marof Siniša Jenkač.

 

Sve informacije o natječaju, uvjetima i obrascima dostupne su na službenim internetskim stranicama Grada Novog Marofa.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije

  Inicijative građane vezane uz izgradnju podvožnjaka, odnosno turbo-rotora na području Grada Varaždina te aktivnosti i inicijative vezane uz početak nove školske godine, dio su tema o kojima su danas raspravljali članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije. Rasprava na desetoj sjednici Savjeta održanoj u Županijskoj palači bila je konstruktivna i sadržajna, napomenuo je predsjednik Savjeta dr. sc. Zvonimir Sabati. S obzirom da smo primili inicijative građana, uvrstili smo […]

  today24/07/2024 8

  0%