play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Stiglo je policijsko priopćenje o subotnjem narušavanju reda i mira

Stiglo je i službeno policijsko priopćenje vezano uz incident u kojem je sudjelovao i varaždinski župan Anđelko Stričak. Kako se navodi, u subotu, 24. rujna oko 3 sata i 20 minuta na terasi ugostiteljskog objekta u ulici Ivana Padovca u Varaždinu, došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane dvojice muškaraca starosti 24 i 49 godina. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su obojica počinili prekršaje iz članka 6., odnosno članka 17. iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Tumačenje tih članaka obuhvaća drsko i nepristojno ponašanje, te vrijeđanje službenih osoba prilikom vršenja njihove službe.

Također je utvrđeno da su od strane odgovorne osobe u ugostiteljskom objektu prekršene odredbe iz Odluke o obavljanju ugostiteljske djelatnosti na području Grada Varaždina te će se o istom podnijeti obavijest Turističkoj inspekciji, navodi se u policijskom priopćenju.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sve spremno za Dramske igre na njemačkom jeziku -„Theaterspiele“

  Već 19 godina Udruga za popularizaciju njemačkog jezika na području Republike Hrvatske „Europski kulturni krug-EKULT“  uz Osnovnu školu Vidovec  te općinu Vidovec organizira  Dramske igre na njemačkom jeziku „Theaterspiele“. To je projekt koji je u ovih 19 godina izrastao u međunarodnu manifestaciju uz jaku potporu i pokroviteljstvo Veleposlanstva Republike Njemačke, Zaklade podunavskih Švaba iz Stuttgarta, Središnjeg ureda za školstvo u inozemstvu pri Ambasadi Republike Njemačke, Austrijskog kulturnog foruma, Grada Varaždina, […]

  today29/03/2023 4

  0%