play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Stiglo je policijsko priopćenje o subotnjem narušavanju reda i mira

Stiglo je i službeno policijsko priopćenje vezano uz incident u kojem je sudjelovao i varaždinski župan Anđelko Stričak. Kako se navodi, u subotu, 24. rujna oko 3 sata i 20 minuta na terasi ugostiteljskog objekta u ulici Ivana Padovca u Varaždinu, došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane dvojice muškaraca starosti 24 i 49 godina. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su obojica počinili prekršaje iz članka 6., odnosno članka 17. iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Tumačenje tih članaka obuhvaća drsko i nepristojno ponašanje, te vrijeđanje službenih osoba prilikom vršenja njihove službe.

Također je utvrđeno da su od strane odgovorne osobe u ugostiteljskom objektu prekršene odredbe iz Odluke o obavljanju ugostiteljske djelatnosti na području Grada Varaždina te će se o istom podnijeti obavijest Turističkoj inspekciji, navodi se u policijskom priopćenju.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dnevnim bolnicama do smanjenja lista čekanja i broja dana hospitalizacije

  Prema izračunu Europskog društva za internističku onkologiju broj bolesnika s malignom bolesti će se do 2040. godine udvostručiti. Da već sada svjedočimo tom povećanju govori broj prijema kroz dnevnu bolnicu. I dok je 2015. godine u Općoj bolnici Varaždin u dnevnoj bolnici (opće internističke + imunologije, onkologije i hematologije) broj prijema bio 2.674, samo ove godine broj prijema iznosi 12.522. Stoga je od iznimne važnosti bilo ostvariti kvalitetnu zdravstvenu skrb […]

  today27/11/2023 5

  0%