play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Saborska zastupnica Antolić Vupora: Varaždin je transformiran iz grada slučaja u grad primjer!

Saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora je u raspravi o uvođenju nove Strategije o sprječavanju korupcije za razdoblje od 2021. do 2030. godine naglasila kako je Varaždin jedan od primjera transformacije iz grada slučaja u grad primjer.  Kako je istaknula zastupnica Antolić Vupora, riječ je o gradu prožetom primjerima korupcije i kosturima koji još uvijek ispadaju iz ormara. Jedan od primjera je i, rekla je Antolić Vupora, ugovor o radu iz snova kojim se direktoru jedne gradske tvrtke jamči plaća još osam godina nakon njegove smjene.

“Varaždin je danas grad primjer. Nova vlast uvodi participativan i transparentan proračun, priprema se etički kodeks, no kosturi koje je ostavila bivša vlast i dalje ispadaju iz ormara. Izbori su presudili korupciji i bivšem gradonačelniku Čehoku, no on i danas vlada opozicijom” poručila je Antolić Vupora.  Rekavši kako korupcija ima mnoga lica i mnoge primjere, Antolić Vupora zaključila je kako je nova strategija na tragu rješavanja ove problematike.  Jamči li strategija prestanak takvih aktivnosti i hoće li biti prva lasta ili će biti prvi mačići? To ostaje otvoreno”  – naglasila je saborska zastupnica Antolić Vupora.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Jedna od prvih izvedbi Huljićevog jedinstvenog djela Misa Mediterana u Varaždinu

  Popularni hrvatski glazbenik, autor i producent Tonči Huljić boravio je u petak u Varaždinu, a u Gradskoj vijećnici susreo se s gradonačelnikom Ivanom Čehokom i njegovim suradnicima. Razlog dolaska bio je dogovor o izvedbi njegovog autorskog djela, prve svjetske pop-mise. Riječ je zapravo o jedinstvenom glazbeno-scenskom djelu koje se može slušati i kao mjuzikl. Tonči  Huljić predstavio je svoju ideju te pojasnio: Radnog naslova  Misa Mediterana je koncertna misa. To […]

  today22/05/2021 256

  0%