play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Rok za podnošenje prijava prijave programa i projekata udruga

Grad Varaždin podsjeća sve udruge u području odgoja i obrazovanja, socijalne skrbi i zdravstva, mladih, turizma, socijalnog (društvenog) poduzetništva, zaštite potrošača, poljoprivrede, udruga organizatora gospodarsko-turističkih manifestacija te međunarodne suradnje, a koji svojim aktivnostima doprinose ispunjavanju javnih potreba na području Grada Varaždina u 2024. godini da prijave svoje programe i projekte za dodjelu financijske potpore od strane Grada Varaždina.

Javni poziv, sa svim potrebnim uputama, obrascima i dokumentima objavljen je na službenoj internetskoj stranici Grada Varaždina. Rok za podnošenje prijava je zaključno do 11. ožujka do 10 sati. Od ove godine, po prvi puta, prijave i dokumentacija za Javni poziv zaprimaju se isključivo putem online obrasca te prijave zaprimljene na neki drugi način, kao i zakašnjele prijave, neće biti razmatrane.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Postavljanje nove javne rasvjete u Ulici Stanka Vraza

      U Ulici Stanka Vraza, danas su započeli radovi na modernizaciji javne rasvjete. Prva faza radova od Hallerove aleje do Ulice Vatroslava Lisinskog započela je demontažom zastarjelih svjetiljki i dotrajalih stupova te na spomenutoj dionici u sljedeća tri tjedna neće biti javne rasvjete, najavljeno je iz varaždinske gradske uprave. U tom razdoblju bit će zamijenjeni podzemni elektroenergetski kablovi, postavljeni novi temelji stupova javne rasvjete, novi stupovi i nove energetski […]

  today22/07/2024 2

  0%