play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Publika bira najbolju socijalnu inovaciju – glasajte za Zaštitnu radionicu

Zaštitna radionica Srednje strukovne škole u Varaždinu u finalu je natječaja za najbolju društvenu inovaciju „SozialMarie 2022.“ na području srednje Europe. Od čak 275 prijavljenih projekata, odabrana je u najuži krug, među 34 nominirana projekta od kojih stručni žiri svake godine bira 15 najboljih projekata koji se 1. svibnja predstavljaju i nagrađuju novčanim nagradama.  Kako bi projekt, koji je prije 15 godina započet u Varaždinskoj županiji, bio prepoznat i u europskim razmjerima te kao uspješan primjer poslužio za prijenos ostvarenih rješenja na druge sektore i regije, građani su pozvani na glasovanje.

 

Podržite ga glasanjem na poveznici https://www.sozialmarie.org/hr/projects/8823 odabirom polja „Glasam za ovaj projekt!“  Nakon što unesete svoju e-mail adresu, potvrdite svoj glas tako što kliknete na poveznicu „Kliknite ovdje kako biste potvrdili svoj glas“ koju ćete dobiti elektronskom poštom inače glas neće biti uvažen. Kad kliknete na poveznicu, skočni prozor će potvrditi da je glas zaprimljen. U slučaju da ne dobijete e-mail, pričekajte nekoliko minuta i provjerite mapu za spam.

 

Glasanje traje do 12. travnja.

Zaštitna radionica Srednje strukovne škole, prva takva u Hrvatskoj, zapošljava osobe s invaliditetom i smanjenim radnim sposobnostima, a 2006. zajednički su ju osnovali Varaždinska županija, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Strukovna škola. U 15 godina postojanja i rada, imala je ukupno 58 zaposlenih osoba, od čega 30 osoba s invaliditetom. Proizvode različitu radnu i zaštitnu odjeću, navlake za stolce, posteljinu i kućansko rublje, torbe, ruksake i drugu tekstilnu i kožnu galanteriju, namještaj te građevnu stolariju.

 

Projekt može istovremeno osvojiti i nagradu stručnog žirija i publike.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Objavljene kandidacijske zbirne liste za prijevremene izbore u Varaždinu, počinje izborna promidžba

  Gradsko izborno povjerenstvo Grada Varaždina sastavilo je i objavilo zbirnu listu pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor članova Gradskog vijeća Grada Varaždina. Devet je kandidacijskih lista i to: Kandidacijska lista grupe birača s nositeljem Ivanom Čehokom, HDZ i HSU s nositeljem Damirom Habijanom, zatim HNS, HSLS, Laburisti i HSS Braće Radić s nositeljem Igorom Klopotanom, Hrvatski suverenisti s nositeljem Dominikom Klemenčićem, MOST s nositeljem Krunoslavom Vorihom, Reformisti i Umirovljenici s nositeljem […]

  today31/03/2023 7

  0%