play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Prva Gimnazija i Peta Osnovna pobjednici Turnira u odbojci

Odbojkaškim Turnirom za osnovce i srednjoškolce s područja Varaždinske županije u organizaciji Školskog Sportskog Saveza Varaždinske županije obilježen je Europski tjedan sporta. Natjecanja su započela prijepodne u varaždinskoj Areni a trajala su do ranih popodnevnih sati, kada su najuspješnijim sudionicima Turnira uz pomoć Varaždinskih mažoretkinja uručene medalje i priznanja. Sudjelovalo je ukupno 12 osnovnih i 7 srednjih škola s područja Varaždinske županije, među kojima je u kategoriji osnovnih škola prvacima postala V. OŠ Varaždin čiji su odbojkaši osvojili zlatne medalje. Drugo mjesto i srebrne medalje podijelili su učenici OŠ Ivanec, treće mjesto i brončane medalje osvojili su osnovnoškolski odbojkaši OŠ Jalžabet, a četvrti plasman pripao je OŠ Šemovec. Kod srednjoškolaca prvacima su postali učenici Prve varaždinske Gimnazije osvojivši zlatno, drugo mjesto i srebro pripalo je srednjoškolcima iz Ivanca, treće mjesto i bronca Elektrostrojarskoj školi, dok su četvrtoplasirani odbojkaši bili učenici Gospodarske škole iz Varaždina.

Ovaj je odbojkaški Turnir održan pod pokroviteljstvom Varaždinske županije, čija je viša stručna suradnica za sport Ivana Putarek na uvodnoj svečanosti otvorila natjecanje, istaknuvši važnost bavljenja sportom kao osnovu poboljšanja općeg zdravstvenog stanja. Predsjednica Školskog Sportskog Saveza Varaždinske županije Josipa Polančec Štimec ukazala je na stagnaciju razine tjelesne aktivnosti kod mladih ljudi i kazala kako nedostatak tjelesne aktivnosti ima negativan učinak na cijelo društvo i njihovo zdravlje.

Zajedničko zagrijavanje svih sudionika natjecanja upriličeno je uz stručno vodstvo prof. Tanje Ostović Šlehta, a zabavnim plesnim nastupom brojne učenike i njihove trenere uvodno je obradovao varaždinski Cheerleading klub Bravo.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Varaždinske Toplice sklapaju sporazum o prijateljstvu s Gradom Novaljom

  Grad Varaždinske Toplice s ciljem suradnje u području turizma, kulture, sporta i gospodarstva sklopit će sporazum o prijateljstvu s Gradom Novaljom, odlučeno je na sjednici topličkog Gradskog vijeća u četvrtak.   S obzirom da se Varaždinske Toplice žele još bolje pozicionirati na turističkoj karti ovog dijela Europe, povezivanje s hrvatskim turističkim središtima jedan je od imperativa. Kako je naglasila gradonačelnica Dragica Ratković, ova dva grada imaju puno zajedničkih tema zbog […]

  today27/05/2022 39

  0%