play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Prva Gimnazija i Peta Osnovna pobjednici Turnira u odbojci

Odbojkaškim Turnirom za osnovce i srednjoškolce s područja Varaždinske županije u organizaciji Školskog Sportskog Saveza Varaždinske županije obilježen je Europski tjedan sporta. Natjecanja su započela prijepodne u varaždinskoj Areni a trajala su do ranih popodnevnih sati, kada su najuspješnijim sudionicima Turnira uz pomoć Varaždinskih mažoretkinja uručene medalje i priznanja. Sudjelovalo je ukupno 12 osnovnih i 7 srednjih škola s područja Varaždinske županije, među kojima je u kategoriji osnovnih škola prvacima postala V. OŠ Varaždin čiji su odbojkaši osvojili zlatne medalje. Drugo mjesto i srebrne medalje podijelili su učenici OŠ Ivanec, treće mjesto i brončane medalje osvojili su osnovnoškolski odbojkaši OŠ Jalžabet, a četvrti plasman pripao je OŠ Šemovec. Kod srednjoškolaca prvacima su postali učenici Prve varaždinske Gimnazije osvojivši zlatno, drugo mjesto i srebro pripalo je srednjoškolcima iz Ivanca, treće mjesto i bronca Elektrostrojarskoj školi, dok su četvrtoplasirani odbojkaši bili učenici Gospodarske škole iz Varaždina.

Ovaj je odbojkaški Turnir održan pod pokroviteljstvom Varaždinske županije, čija je viša stručna suradnica za sport Ivana Putarek na uvodnoj svečanosti otvorila natjecanje, istaknuvši važnost bavljenja sportom kao osnovu poboljšanja općeg zdravstvenog stanja. Predsjednica Školskog Sportskog Saveza Varaždinske županije Josipa Polančec Štimec ukazala je na stagnaciju razine tjelesne aktivnosti kod mladih ljudi i kazala kako nedostatak tjelesne aktivnosti ima negativan učinak na cijelo društvo i njihovo zdravlje.

Zajedničko zagrijavanje svih sudionika natjecanja upriličeno je uz stručno vodstvo prof. Tanje Ostović Šlehta, a zabavnim plesnim nastupom brojne učenike i njihove trenere uvodno je obradovao varaždinski Cheerleading klub Bravo.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Novomarofskim poljoprivrednicima više od 240 tisuća kuna za nabavku opreme i strojeva

  Za potpore poljoprivrednicima ove je godine u proračunu Grada Novog Marofa osigurano 450 tisuća kuna, a dio tih sredstava, odnosno 241 tisuća kuna, namijenjena je za ulaganje u materijalnu imovinu na poljoprivrednim gospodarstvima u 2022. godini. Ugovore o dodjeli potpora s vlasnicima OPG-ova potpisao je gradonačelnik Siniša Jenkač koji je istaknuo da je riječ o potporama male vrijednosti na koje su pravo ostvarila 23 poljoprivrednika, u ukupnom iznosu od 241.272,26 […]

  today21/11/2022 3

  0%