play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždin: Javni poziv za podnošenje prijedloga za javna priznanja

Grad Varaždin je na svojim službenim mrežnim stranicama objavio Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Varaždina. Na poveznici su objavljene Odluka i Pravilnik o izgledu javnih priznanja, objašnjen je postupak dostave prijedloga te objavljeni svi potrebni obrasci i detalji dostave prijedloga.

Uz to što je ograničen broj dobitnika javnih priznanja, ove godine uvedena je  on-line dostava prijedloga. Uz ispunjene on-line obrasce potpisane od strane predlagatelja i kandidata za dodjelu javnih priznanja,  potrebno je dostaviti i Očitovanje o prihvaćanju kandidature. Kako je navedeno u javnom pozivu, Grad Varaždin će dodijeliti slijedeća javna priznanja: Počasni građanin Grada Varaždina ( jedna povelja ), Nagrada za životno djelo ( najviše dvije nagrade ), Medalja Grada Varaždina ( najviše tri medalje ) i Plaketa Grada Varaždina ( najviše pet plaketa ) .

Rok za podnošenje prijedloga je do 31. listopada 2023. godine. O prijedlozima će raspravljati Odbor za dodjelu javnih priznanja, a odluku o dobitnicima će donijeti Gradsko vijeće Grada Varaždina. Javna priznanja bit će uručena na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Varaždina povodom blagdana Svetog Nikole – Dana Grada Varaždina. Pozivaju se svi građani te udruge građana, ustanove, trgovačka društva, strukovne komore, vjerske zajednice te druge fizičke i pravne osobe da na vrijeme dostave prijedloge.

ja.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sin prijetio policajcima smrću, a njegov 91-ogodišnji otac krenuo na njih sjekirom

  U srijedu, 24. srpnja u 8 sati policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su dojavu građanina da 65-godišnjak krši mjeru opreza uspostavljanja kontakta s njim te mu šalje poruke. Postupajući po dojavi, dvojica policijskih službenika zatekla su 65-godišnjaka na dvorištu obiteljske kuće te ga pozvali da im priđe radi obavljanja razgovora na okolnosti kršenja mjere. Isti se oglušio na pozive te se počeo udaljavati prema kući, zbog čega mu je […]

  today25/07/2024 3

  0%