play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Provedene akcije dobrovoljnog darivanja krvi

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala jučer u prostorijama Općine Maruševec za darivatelje sa šireg maruševečkog područja. Akciji je pristupilo 57 darivatelja, te je isto toliko i prikupljeno doza krvi. Velikoj obitelji darivatelja pridružena su tri nova člana,  dva muškarca i jedna žena.

Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec u utorak, 12. travnja organizira dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi. Najprije će se od 8 sati i 30 minuta do 10 i 30 akcija provesti u Klenovniku za djelatnike bolnice i mješrtane šireg klenovničkog područja u prostorijama navedene bolnice u Klenovniku u suradnji s Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi Klenovnik, te Općom bolnicom Varaždin, Službom za plućne bolesti i tuberkulozu. Nakon akcije u Klenovniku, slijedi darivanje krvi u Tvornici obuće Ivančica u Ivancu za djelatnike navedene tvornice i to u vremenu od 12 do 14 sati.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Portugal će biti zemlja partner na Varaždinskim baroknim večerima

  Veleposlanica Portugalske Republike u Republici Hrvatskoj Nj. E. Maria Paula Vieira Leal Da Silva posjetila je  Grad Varaždin. U Gradskoj vijećnici primio ju je gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj. Protokolarnom susretu i radnom sastanku nazočili su također Maria José Homem, lektorica portugalskog i zadužena za kulturu u veleposlanstvu, te Davor Bobić, ravnatelj Varaždinskih baroknih večeri i Raymond Rojnik, ravnatelj Koncertnog ureda Varaždin. Na zajedničkoj konferenciji za novinare objavljeno […]

  today16/04/2024 4

  0%