play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Provedene akcije dobrovoljnog darivanja krvi

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala jučer u prostorijama Općine Maruševec za darivatelje sa šireg maruševečkog područja. Akciji je pristupilo 57 darivatelja, te je isto toliko i prikupljeno doza krvi. Velikoj obitelji darivatelja pridružena su tri nova člana,  dva muškarca i jedna žena.

Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec u utorak, 12. travnja organizira dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi. Najprije će se od 8 sati i 30 minuta do 10 i 30 akcija provesti u Klenovniku za djelatnike bolnice i mješrtane šireg klenovničkog područja u prostorijama navedene bolnice u Klenovniku u suradnji s Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi Klenovnik, te Općom bolnicom Varaždin, Službom za plućne bolesti i tuberkulozu. Nakon akcije u Klenovniku, slijedi darivanje krvi u Tvornici obuće Ivančica u Ivancu za djelatnike navedene tvornice i to u vremenu od 12 do 14 sati.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Objavljene kandidacijske zbirne liste za prijevremene izbore u Varaždinu, počinje izborna promidžba

  Gradsko izborno povjerenstvo Grada Varaždina sastavilo je i objavilo zbirnu listu pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor članova Gradskog vijeća Grada Varaždina. Devet je kandidacijskih lista i to: Kandidacijska lista grupe birača s nositeljem Ivanom Čehokom, HDZ i HSU s nositeljem Damirom Habijanom, zatim HNS, HSLS, Laburisti i HSS Braće Radić s nositeljem Igorom Klopotanom, Hrvatski suverenisti s nositeljem Dominikom Klemenčićem, MOST s nositeljem Krunoslavom Vorihom, Reformisti i Umirovljenici s nositeljem […]

  today31/03/2023 7

  0%