play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Proslavite Praznik rada na novomarofskom području!

Na novomarofskom će se području i ove godine 1. svibnja – Međunarodni praznik rada proslaviti na otvorenom i to uz brojne aktivnosti na nekoliko lokacija.

 

Naime, Grad Novi Marof, u suradnji s Planinarskim društvom Grebengrad, već tradicionalno organizira podjelu graha na Grebengradu i to u 11 sati, a osim u odličnom obroku koji će dijeliti gradonačelnik Siniša Jenkač, posjetitelji će moći uživati u prirodnom i kulturnom bogatstvu koje ovo područje nudi.

 

Osim tradicionalne proslave na Grebengradu, Grad Novi Marof na lokaciji Šejan organizira i druženje povodom Praznika rada te obilježavanje vojno redarstvene akcije „Bljesak”, uz Udrugu dragovoljaca i veterana domovinskog rata. Od 12 sati na meniju će biti grah, a od 15 sati meso s roštilja, dok će za dobru atmosferu biti zadužen OK band iz Križevaca.

 

Prvi put, na sam će se praznik od 13 sati u novomarofskom Sportskom parku održati ulični malonogometni turnir u organizaciji ŠD New Marof City, a na istoj lokaciji velike i male posjetitelje očekuju grah, napuhanac te igre za djecu i odrasle. Naime, u suradnji s NK Novi Marof dogovoreno je korištenje travnatog terena za igranje odbojke, graničara, badmintona i zagorskog bočanja.

 

– I ove godine povodom Međunarodnog praznika rada imate lijepu priliku posjetiti jednu od najprepoznatljivijih kulturno-povijesnih lokacija u ovom dijelu Hrvatske, a to je naš Grebengrad te uživati u, siguran sam, odličnom grahu. Raduje me što ćemo ovoga puta imati i sportske aktivnosti, stoga se nadam da će mnogi kao idealno mjesto za proslavu praznika odabrati upravo naše područje. Svi ste nam dobrodošli – poručio je gradonačelnik Jenkač.

 

 

 

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 6

  0%