play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Pripreme za Špancirfest 2022 – objavljena dva poziva

Pripreme za ovogodišnji Špancirfest, koji će biti održan od 19. do 28. kolovoza u punom su jeku. Turistička zajednica grada Varaždina, organizator Špancirfesta, objavila je dva važna poziva.

POZIV ZA SUORGANIZATORA GASTRO ZONE STARI GRAD I KAPUCINSKI TRG

Gastronomski sadržaji Špancirfesta iznimno su važan dio festivalske ponude i identiteta. Osmišljavanje zanimljivog, kreativnog i održivog koncepta popularnih gastro zona izazovan je, ali i poslovno primamljiv projekt, kojim bi najveći i najpopularniji hrvatski festival trebao napraviti novi kvalitativni sadržajni iskorak.

Upravo objavljeni poziv podrazumijeva trogodišnju suradnju u realizaciji dviju, lokacijski veoma zanimljivih gastro-zona.

Zona Kapucinski trg

https://www.spancirfest.com/poziv-za-iskazivanje-interesa-suorganizatora-spancirfesta-2022-2024-zona-kapucinski-trg/

Zona Stari grad

https://www.spancirfest.com/poziv-za-iskazivanje-interesa-suorganizatora-spancirfesta-2022-2024-zona-stari-grad/

POZIV za zakup izlagačko-prodajnih prostora na ŠPANCIRFESTU 2022.

Špancirfest svake godine privlači tisuće posjetitelja dnevno što ga čini i iznimno privlačnim tržištem za razne izlagače i obrtnike. Izlagačko-prodajna ponuda Špancirfesta nezaobilazni je dio festivala, a posjetitelji značajan dio svoje pažnje i vremena tijekom boravka na njemu, posvećuju razgledavanju i kupovanju raznih proizvoda i suvenira na štandovima i kućicama razmještenima po cijeloj povijesnoj jezgri Varaždina. To potvrđuju i podaci o iz godine u godinu sve većem prometu u trgovini i ugostiteljstvu tijekom kolovoza, koji potvrđuju iznimnu vrijednost tržišta koje Špancirfest stvara.

Turistička zajednica grada Varaždina je, kao dio priprema za ovogodišnji Špancirfest, objavila poziv za zakup izlagačko prodajnih prostora na festivalu pa pozivamo sve zainteresirane poslovne subjekte da ga prouče i što prije se jave jer interes raste iz godine u godinu.

https://www.spancirfest.com/poziv-za-zakup-izlagacko-prodajnih-prostora-na-spancirfestu-2022/

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Bosilj o akciji Ureda europskog javnog tužitelja i policije

  Na području Varaždina u tijeku je akcija Ureda europskog javnog tužitelja i policije. Prema neslužbenim informacijama, pod istragom su navodno poduzetnik i bivši HDZ-ov gradski vijećnik Robert Gotić, bivši direktor Varkoma Željko Bunić, te poduzetnik Stjepan Ptiček, piče Večernji list. Njih se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela primanja i davanja mita vezano uz dodjelu radova na izvođenju projekta Dogradnje i rekonstrukcije Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Varaždinu. Projekt je […]

  today14/07/2022 22

  0%