play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Općini Petrijanec sredstva za digitalizaciju i transparentnost općinske uprave

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sukladno javnom pozivu za poticanje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga donio je odluku o dodjeli sredstava za sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga Općini Petrijanec. Ukupna procijenjena vrijednost Projekta iznosi 316.250 kuna gdje Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sudjeluje sa sredstvima pomoći u iznosu do 126.500 kuna odnosno sa 40 posto. Sklopljen ugovor za sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga odnosi se na digitalizaciju i transparentnost općinske uprave, odnosno informiranje i vidljivost Općine.

– Ovim ugovorom osigurali smo poticajno digitalno okruženje i integraciju digitalnih alata u svakodnevni rad Općine što će u konačnici općinsku upravu učiniti boljom, efikasnijom i kvalitetnijom, a sve u službi građana. Nakon što je proračun donešen u tijeku je potpisivanje Ugovora sa izvođačem, naravno prije provedenog natječaja temeljem Zakona o javnoj nabavi, istaknuo je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Društvu Crvenog križa Varaždinske županije gotovo 1,5 milijuna eura za projekt “Zaželi”

  Ravnateljica Društva Crvenog križa Varaždinske županije Sandra Vidaček potpisala je u petak, 23. veljače, ugovor u vrijednosti milijun 485 tisuća eura bespovratnih sredstava u okviru poziva „Zaželi“ za projekt “Omogućimo život u vlastitom domu“. Ovim ugovorom, omogućit će se zapošljavanje 30 osoba koje će pružati uslugu potpore i podrške za 180 starijih i nemoćnih osoba u tri grada i šest općina s područja Varaždinske županije, te su tako županijskom Crvenom […]

  today24/02/2024 4 1

  0%