play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Općini Petrijanec sredstva za digitalizaciju i transparentnost općinske uprave

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sukladno javnom pozivu za poticanje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga donio je odluku o dodjeli sredstava za sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga Općini Petrijanec. Ukupna procijenjena vrijednost Projekta iznosi 316.250 kuna gdje Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sudjeluje sa sredstvima pomoći u iznosu do 126.500 kuna odnosno sa 40 posto. Sklopljen ugovor za sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga odnosi se na digitalizaciju i transparentnost općinske uprave, odnosno informiranje i vidljivost Općine.

– Ovim ugovorom osigurali smo poticajno digitalno okruženje i integraciju digitalnih alata u svakodnevni rad Općine što će u konačnici općinsku upravu učiniti boljom, efikasnijom i kvalitetnijom, a sve u službi građana. Nakon što je proračun donešen u tijeku je potpisivanje Ugovora sa izvođačem, naravno prije provedenog natječaja temeljem Zakona o javnoj nabavi, istaknuo je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Osigurano je gotovo 27 tisuća eura za Društveni dom u Makojišću Gornjem

  Grad Novi Marof uspješno se prijavio na natječaj "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu" te je Gradu kao nositelju projekta odobren maksimalan iznos potpore. Za uređenje društvenog doma u Makojišću Gornjem ukupno se Novom Marofu isplaćuje 26,659,57 eura, što iznosi više od 200 tisuća kuna. „Bilo da se radi o nacionalnim sredstvima ili o europskim […]

  today05/06/2023 6

  0%