play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Priprema se bogat program uz Dan Općine Vinica

Smotrom dječjeg dramskog stvaralaštva na kajkavskom narječju u organizaciji Dječjeg vrtića Vinica otpočelo je višednevno obilježavanje Dana Općine i spomendana svetoga Marka – zaštitnika viničke župe i mještana. Program je nastavljen u subotu prvenstvenom nogometnom utakmicom između Vinice i Sračinca, nedjeljnim Kupom Općine Vinica u lovu ribe udicom na plovak, te Markovim sajmom u ponedjeljak u viničkoj Osnovno školi. Na sam blagdan svetog Marka, u utorak, 25. travnja s početkom u 11 sati služit će se svečana sveta misa i održati proštenje, od 10 do 13 sati u Srednjoj školi Arboretum Opeka će se održati Dani otvorenih vrata i radionica s temom „Od vrtića do srednje škole“, da bi se kasnije, odnosno od 18 sati na nogometnom igralištu u Vinici odigrala nogometna utakmica namjlađih nogometaša – limača.

Povodom dana Općine Vinica načelnik Branimir Štimec poziva sve mještane i mještanke te goste na koncert Kumova 28. travnja u 21:00 sati  te koncert Lidije Bačić 29. travnja u 21: 00 sat. Ulaz je besplatan.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Rotary Business Forum – „Vinarstvo u Hrvatskoj – održivost ekonomije organskog rasta”

   Jubilarni 10. Rotary Business Forum 2023, pod nazivom : „Vinarstvo u Hrvatskoj – održivost ekonomije organskog rasta održat će se u subotu, 21.10.2023. s početkom u 11:00 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu u organizaciji Rotary kluba Varaždin 1181.. Vinarstvo u Hrvatskoj kao grana ekonomije je velikim djelom u rukama manjih obiteljskih vinarija, jer oko 50% ukupno proizvedenih količina na tržištu dolazi iz takvih vinarija. Varaždinski kraj, kao i […]

  today11/10/2023 62

  0%