play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Priprema se bogat program uz Dan Općine Vinica

Smotrom dječjeg dramskog stvaralaštva na kajkavskom narječju u organizaciji Dječjeg vrtića Vinica otpočelo je višednevno obilježavanje Dana Općine i spomendana svetoga Marka – zaštitnika viničke župe i mještana. Program je nastavljen u subotu prvenstvenom nogometnom utakmicom između Vinice i Sračinca, nedjeljnim Kupom Općine Vinica u lovu ribe udicom na plovak, te Markovim sajmom u ponedjeljak u viničkoj Osnovno školi. Na sam blagdan svetog Marka, u utorak, 25. travnja s početkom u 11 sati služit će se svečana sveta misa i održati proštenje, od 10 do 13 sati u Srednjoj školi Arboretum Opeka će se održati Dani otvorenih vrata i radionica s temom „Od vrtića do srednje škole“, da bi se kasnije, odnosno od 18 sati na nogometnom igralištu u Vinici odigrala nogometna utakmica namjlađih nogometaša – limača.

Povodom dana Općine Vinica načelnik Branimir Štimec poziva sve mještane i mještanke te goste na koncert Kumova 28. travnja u 21:00 sati  te koncert Lidije Bačić 29. travnja u 21: 00 sat. Ulaz je besplatan.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Odlična predstava u parku Velika graba u Sračincu

  Na uskrsni ponedjeljak, bilo je veselo u Sračincu, u parku Velika graba. Mala uigrana kazališna skupina Šareni svijet razveselila je djecu i roditelje, koji su se okupili u velikom broju. Predstava je bila prigodna, uskrsna, a poslije nje kostimirani su junaci crtanih filmova djecu darivali slasticama. Sve to financirala je Općina Sračinec. „Ovo je još jedan dokaz koliko smo bili u pravu kada smo odlučili da ćemo bez obzira na […]

  today20/04/2022 137

  0%