play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Prijem rukometnih državnih prvakinja u Gradu Varaždinu

Zamjenik gradonačelnika i saborski zastupnik Miroslav Marković priredio je prijem za mlađe kadetkinje U13 „ŽRK Koka“ i čestitao im na osvojenom 1. mjestu na državnom prvenstvu u Poreču koje su osvojile drugu godinu zaredom. „ŽRK Koka“ pobijedila je ekipu iz Sesveta te time obranila naslov prvakinja.

O uspjesima mlade ekipe i planovima kluba, zamjenik gradonačelnika razgovarao je s trenericom Majom Čop Andesilić, predsjednikom kluba „ŽRK Koka“ Nevenom Maruševcem i izvršnim direktorom Damirom Premužićem, a prijemu je nazočio i Dražen Cesar, voditelj Odsjeka za sport i rekreaciju Grada Varaždina.

Čestitam našim mladim rukometašicama na osvojenoj tituli državnih prvakinja. Trud i upornost donijele su vam zasluženi uspjeh – rekao je zamjenik gradonačelnika te ujedno čestitao i trenerici Maji Čop Andesilić na tituli najbolje trenerice.

Na prijemu su se dotaknuli teme uvjeta za trening te je zamjenik potaknuo rukometašice da iznesu svoje ideje, naglašavajući važnost njihove perspektive u daljnjem razvoju sporta u Varaždinu.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  GDCK Ivanec započinje sa provođenjem projekata „Pomoć u kući 2023.“

  Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec je s Gradom Ivanec, Općinom Maruševec i Općinom Donja Voća, odnosno jedinicama lokalne samouprave koji su bili partneri u projektu „Zaželi- Aktivne u zajednici II“ 01.06.2023. godine krenulo u provedbu projekata „Pomoć u kući na području Grada Ivanca 2023.“, „Pomoć u kući na području Općine Maruševec 2023.“ i „Pomoć u kući na području Općine Donja Voća 2023.“. Navedene jedinice lokalne samouprave prepoznale su veliku potrebu […]

  today02/06/2023 75

  0%