play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Prijem gradonačelnika Varaždina za veleposlanika Turske

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj je u ponedjeljak, 25. rujna 2023. godine u palači Patačić priredio primanje za veleposlanika Republike Turske u Republici Hrvatskoj NJ.E. Yavuza Selima Kirana.

Primanju je nazočio i Fuat Korkmaz, ravnatelj Kulturnog centra Yunus Emre Instituta u Zagrebu sa suradnicima. U vrlo srdačnom i otvorenom razgovoru o nastavku kulturne suradnje varaždinskih kulturnih institucija s partnerima iz Turske na susretu s veleposlanikom  sudjelovali su i Bavor Bobić, direktor Varaždinskih baroknih večeri, Raymond Rojnik, direktor Koncertnog ureda i Davor Matačić, direktor Glazbene škole Varaždin. Primanje je upriličeno prije koncerta turske glazbenice Tutu Aydinoglu na klavikordu u sklopu Varaždinskih baroknih večeri u palači Sermage organiziranog u povodu obilježavanja 100. obljetnice Republike Turske. Umjetnica je u prijepodnevnim satima održala „masterclass“ predavanje učenicima varaždinske Glazbene škole.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije

  Inicijative građane vezane uz izgradnju podvožnjaka, odnosno turbo-rotora na području Grada Varaždina te aktivnosti i inicijative vezane uz početak nove školske godine, dio su tema o kojima su danas raspravljali članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije. Rasprava na desetoj sjednici Savjeta održanoj u Županijskoj palači bila je konstruktivna i sadržajna, napomenuo je predsjednik Savjeta dr. sc. Zvonimir Sabati. S obzirom da smo primili inicijative građana, uvrstili smo […]

  today24/07/2024 8

  0%